Medusa Napisano 25 Października 2015 #344689 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 (data i godzina):12:57 Nick admina/gracza, który zawinił:Naruto. Dowody: Świadkowie: Nie wiem czy Misia potwierdzi mojego poprzedniego bana na temat min na pochylni ale była świadkiem mojego pierwszego bana Uzasadnienie:Dostałem drugiego bana dzisiaj na 30 min przez miny na pochylni chodź tam raz chyba stawiłem mine dostałem upomnienie od Misi i potem składałem jak najdalej od pochylni w tym Naruto. podobno miał z/w ... bo poszedł do sklepu a tu nagle od niego ban 30 minut w tym jeszcze krytykuje bym napisał skarge na niego także proszę bardzo Naruto. Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Października 2015 #344692 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Ban za kulturę słuszny, co do reszty, to zapraszam do wypowiedzi admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 25 Października 2015 #344696 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Prosze bardzo, o to dowod bana za mine. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 25 Października 2015 #344698 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Powiem tak. Pierwszy raz zwróciłam Tobie uwagę na miny, ponieważ faktycznie miałeś je na pochylni. 2 rundy później dostałeś bana na 30 minut od Naruto i sama nie wiem czy ten ban był słuszny czy też nie, ponieważ nie widziałam ich wtedy. Jeżeli chodzi o kulturę to oboje przegięliście. Ty wyzywając go, a On prowokując Ciebie. Tyle ode mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 25 Października 2015 Autor #344700 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 to jest powód bana 30 min ? chyba najlpierw jakieś upomnienie ? następnie możesz banować ? Prosze bardzo, o to dowod bana za mine. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2015 #344703 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Niezxnajomość regulaminnu nie zwalania Cię z jego przestrzegania! Co Wy myślicie, że będziemy każdego nooba upominać, bo co każdy jest dojechany? No proszę Was! Temat zamykam podsyłam do opiekuna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2015 #344704 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi