Taduś Napisano 24 Października 2015 #344170 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Nick: Tadek Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem wczesniej tutaj administratorem , myśle że ktoś mnie pamięta. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ codziennie widzę ludzi którzy wchodzą na txt , skanują przed 7 sekundą i cheatują. Chciałbym ogarnąć ich. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6h Kontakt: Steam: monuś Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/TadeK/80.72.40.110:27027/To chyba to ale nie jestem pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 24 Października 2015 #344191 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 A wiec zacznijmy od tego , ze : - Konto pod podanie - Nie grasz na steam tylko NS - Mozr godziny masz przegrane, nwm bo jesten na tel i noe chce mi zaladowac.. Ale dla mnie to troszke za wczesnie Wybacz Taduś, ale pograj jeszcze troche z nami. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 24 Października 2015 #344213 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Niedawno wróciłeś, a już podanko składasz.Nowi gracze Cię nie znają, daj się im poznać i złóż podanie za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 24 Października 2015 #344241 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Kpisz czlowieku? Jestem na NIE Odebrano Ci range z powodu udostepniania konta kilku osobom. Nie ogarniasz adminowania, zmieniasz mapy ciagle Nikt Cie nei szanuje. Takich adminow nie potrzeba na tym serwerze w tym wypadku nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 25 Października 2015 #344578 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Na nie widzialem Cie kolego tylko raz na serwie Grales na NS'ie Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 28 Października 2015 #345684 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi