Bartolinciu Napisano 22 Października 2015 #343676 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Nick:Bartolinciu Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):- Znajomość AMXX (W skali 1-10):1 Staż w CS-sie:wogle Steam / NonSteam: ns Dlaczego Ty:Ponieważ ogarniam gdy ktoś ma czity i ogarniam cs Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 Kontakt:niestety nie mam gg Powiecie , że nie mam 16 lat ,ale znam takich adminów że mają tyle samo Powiecie że mam brak doświadczenia ale każdy z was tak zaczynał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 22 Października 2015 #343677 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Brak steama=brak admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 22 Października 2015 #343680 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Nie ma co nawet czekać na Anie aż odrzuci. NS, wiek, brak gt i doświadczenia a cod 400 adminów nie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 22 Października 2015 #343681 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi