SQNFUN Napisano 21 Października 2015 #343215 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Nick: SQNFUN Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): całkiem spore, do niedawna admin na cs-***.pl (serwer również z cod'em, sam zrezygnowałem) Znajomość AMXX (W skali 1-10): jeżeli chodzi o komendy to 10-10, mniej doświadczenia mam z wgrywaniem pluginów i konfiguracją ale to mnie raczej nie czeka Staż w CS-sie: Ze sporymi przerwami gram od chyba 10ciu lat (pamiętam czasy jak lan w kafejce był jedyną opcją pogrania ze znajomymi ) Steam / NonSteam: Szczerze? Kupiłem dzisiaj steama aby móc złożyć podanie Steam Dlaczego Ty: Hmm ciężko powiedzieć, stosunkowo jestem nowym graczem na Waszym serwerze ale bardzo mi się spodobał Dużo czasu gram z rana i zauważyłem że rzadko kiedy jest jakiś admin, a prawie codziennie z rana trafia się ktoś odpalony. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3godziny rozłożone na cały dzień to minimum Kontakt: gg:2563378 http://www.gametracker.com/player/SQNFUN/80.72.43.106:27022/ Jako gracz poranny zauważyłem że tylko Wodzu i Flexee z adminów grają rano - niby starczą ale są momenty kiedy nikogo nie ma. Zrezygnowałem wcześniej ze względu zgłoszeń dotyczących min aczkolwiek doszedłem do wniosku że się przyłożę i do tej lipnej sprawy jaką są miny . P.S Osoby które są ZA i wypowiedziały się w moim poprzednim temacie dotyczącym podania o admina mogą się nie wypowiadać Jeżeli ktoś jest przeciwny - niech pisze śmiało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 21 Października 2015 #343262 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 SQN ty jesteś strasznie niezdecydowany.. Zrezygnowałeś przez zgłoszenia na u@.. Fakt może i czasami ciężko je zdzierżyć na tym serwerze ale no bez przesady.. Od tej pory jak zrezygnowałeś nic się nie zmieniło. Ja na twoim miejscu bym zastanowił się na prawdę porządnie nad tym bo taka rezygnacja nie jest na twoją korzyść . Tym razem jestem zmuszony dać Ci kciuka w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 21 Października 2015 #343310 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 SQNFUN lubisz dużo pisać to dobrze wyjdzie ci w życiu :3 ale kolego słowa MichciO. ,,Od tej pory jak zrezygnowałeś nic się nie zmieniło. Ja na twoim miejscu bym zastanowił się na prawdę porządnie nad tym bo taka rezygnacja nie jest na twoją korzyść'' z tym się zgodzę dużo pisałem ci kiedyś na u@ i nic nie robiłeś ważniejsza była gra , cóż jesteś ogarniętym graczem, wiek doświadczenie , steam i te sprawy jest na twoją korzyść ale te zgłaszanie na u@ i nic nie robienie nie jest już na twoją korzyść , jest dużo adminów na serwerze ogółem dajemy radę w tych wszystkich godzinach. Ja jestem aktualnie na NIE sorry ale najważniejsze zdanie i tak ma Ania. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 22 Października 2015 Autor #343418 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 SQNFUN lubisz dużo pisać to dobrze wyjdzie ci w życiu :3 ale kolego słowa MichciO. ,,Od tej pory jak zrezygnowałeś nic się nie zmieniło. Ja na twoim miejscu bym zastanowił się na prawdę porządnie nad tym bo taka rezygnacja nie jest na twoją korzyść'' z tym się zgodzę dużo pisałem ci kiedyś na u@ i nic nie robiłeś ważniejsza była gra , cóż jesteś ogarniętym graczem, wiek doświadczenie , steam i te sprawy jest na twoją korzyść ale te zgłaszanie na u@ i nic nie robienie nie jest już na twoją korzyść , jest dużo adminów na serwerze ogółem dajemy radę w tych wszystkich godzinach. Ja jestem aktualnie na NIE sorry ale najważniejsze zdanie i tak ma Ania. Powodzenia Trochę nie rozumiem tego co napisałeś o zgłaszaniu na u@... Skoro jesteś adminem to dlaczego zgłaszasz problemy na u@? Sam nie mogłeś się tym zająć, bo ważniejsza była gra dla Ciebie? Nie chce się tłumaczyć ale prawie każde zgłoszenie brałem pod uwagę i lazłem na specta no ale to tylko moje zdanie. Skoro 2 osoby są już na NIE to szkoda - pewnie macie dużo racji w tym co napisaliście tak więc bez spiny przyjmę na klatę jak podanie zostanie odrzucone Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 22 Października 2015 #343560 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Trochę nie rozumiem tego co napisałeś o zgłaszaniu na u@... Skoro jesteś adminem to dlaczego zgłaszasz problemy na u@? Sam nie mogłeś się tym zająć, bo ważniejsza była gra dla Ciebie? Nie chce się tłumaczyć ale prawie każde zgłoszenie brałem pod uwagę i lazłem na specta no ale to tylko moje zdanie. Skoro 2 osoby są już na NIE to szkoda - pewnie macie dużo racji w tym co napisaliście tak więc bez spiny przyjmę na klatę jak podanie zostanie odrzucone Pozdrawiam SQNFUN nie bądź zły może być parę na NIE ale bądź myśli że ci się uda !! NEVER GIVE UP !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StRive Napisano 22 Października 2015 #343672 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 22 Października 2015 #343721 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 A ja jestem na Tak. Nie wiem jaka byla atmosfera w "teamnie" wczesniej ale z tego co pamietam kazde moje zgloszenie wlasnie SQN sprawdzal jak byl na serwerze z innymi adminami. Wymagania spelnia. Tyle w temacie z mojej strony. Powodzenia mordo, pozdrawiam Naruto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 23 Października 2015 #343766 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jestem na tak. Nie wiem co było wcześniej, lecz teraz jesteś bardzo aktywny i szkoda byłoby odrzucić twoje podanie. Pozdrawiam Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 23 Października 2015 #343767 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Szczerze mam mieszane uczucia. Adminem jakim byłeś nawet nie mogę ocenić, ponieważ za długo go nie miałeś. Coś musiało skłonić Ciebie do napisania rezygnacji i mam nadzieję, że teraz tak szybko od nas nie odejdziesz Jestem mimo wszystko na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 24 Października 2015 #344251 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Jak najbardziej TAK chlopak ogarniety pomocny. DUŻA ŁAPKA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Października 2015 #344701 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Jestem na tak. Lecz dalej nie widzę sensu, dlaczego zrezygnowałeś z admina z powodu zbyt dużego natłoku zgłoszeń na u@.. Jeśli chcesz być adminem, musisz się liczyć z tym, że tak będzie, szczególnie na cod modzie, gdzie dochodzą miny, rakiety i tym podobne rzeczy.. Jestem za okresem próbnym 2 tygodni, jeśli będzie aktywność oraz częste odwiedzanie specta Ogarnięty, wymagania spełnia, dobrze sprawował rolę admina, przez te 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Października 2015 #344755 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 No nie ukrywam, że zaskoczeniem dla mnie była Twoja rezygnacja po tak krótkim czasie ale postanowiłam dać Ci kolejną szansę, jednak jest to okres próbny 2-ch tygodni. W tym czasie zastanowisz się czy podołasz funkcji czy też nie i ostatecznie podejmiesz decyzję. Okres próbny też jest dla mnie żebym obserwowała Twoje zaangażowanie i pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Października 2015 #344756 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi