Chuligan KSG Napisano 21 Października 2015 #343100 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):dzis 13:45 Nick admina/gracza, który zawinił:Blejk Dowody:http://www92.zippyshare.com/v/yQ1IY4IZ/file.html (5 min gry) Świadkowie: Uzasadnienie:Dostałem po raz kolejny bana od admina Blejk ten admin nawet nie zna miejsc gdzie można a gdzie nie można kłaść miny to jest kolejna skarga na tego admina , rozmawiałem dla pewności z More i potwiewrdził że to miejsce jest dozwolone , taki admin jak Blejk szkodzi serverowi bo pewnie takich banów gdzie on pada a pozniej daje bany za zle postawione miny jest wiecej tylko ze nikt nie pisze bo to tylko 30 min ale dla innych pracujacych to jest az 30 min !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Października 2015 #343133 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości od nich, na BS , przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) Według Ciebie blejk to miejsce należy do BS choć jest ono dość daleko mimo, że jest w tym samym budynku. Rozmawiałem z Evo i również uważa, że te miny są poprawnie położone, przejście szerokie, do bs daleko a że miny zabiły Ciebie to jakoś musiałeś zareagować. Proszę o wypowiedź kogoś z białych lub czerwonych i jeśli ban był niesłuszny to dopiszę ja lub bydlak ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blejk Napisano 21 Października 2015 #343135 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Chłopie nie pouczaj mnie na temat adminowania i lepiej zajmij się swoją kulturą osobistą i poćwicz zasady dobrego wychowania. Znam zasady stawiania min i zawsze odkad gram na tym serwerze jak ktos postawił w domku od bsa na wescie miny szedł ban. Jedna mine postawiles w przejsciu druga juz byla w korytarzu, według mnie ban słuszny. Nie wypominaj ostatniej skargi bo była ona bezinteresowan bo 5 minut po błedzie wlasnorecznie Cie odbanowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blejk Napisano 21 Października 2015 #343137 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Według Ciebie blejk to miejsce należy do BS choć jest ono dość daleko mimo, że jest w tym samym budynku. Malu - Bydlak i inni admini zawsze powtarzali, że cały ten budynek podlega pod bs i zawsze szły z tego przejścia bany od każdego z adminow po kolei Dokładniej chodzi mi o tą minę już w korytarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Października 2015 #343148 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Malu - Bydlak i inni admini zawsze powtarzali, że cały ten budynek podlega pod bs i zawsze szły z tego przejścia bany od każdego z adminow po kolei Dokładniej chodzi mi o tą minę już w korytarzu Zatem bydlak i inni byli w błędzie, ponieważ po rozmowie z dwoma czerwonymi jednogłośnie uznaliśmy, że ban niesłuszny. Zapraszam do dokładnego przeskanowania regulaminu, ponieważ jeśli banowaliście za tak postawioną minę to daliście przynajmniej 5 niesłusznych banów. Dopisuję ostrzeżenie w odpowiednim dziale i przepraszam gracza za błąd admina oraz nieznajomość regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Października 2015 #343149 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379835 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi