Gość Guest Napisano 21 Października 2015 #343068 Napisano 21 Października 2015 Nie rozumiem dlaczego moje podanie na admina zostało po raz drugi odrzucone bez podania konkretnej przyczyny. Ta rzekomo kompetentna opiekunka serwera Czarna mamrocze coś o BL, demkach etc.. nie wiem o co chodzi...
~Czarna~ Napisano 21 Października 2015 #343104 Napisano 21 Października 2015 Tak ja o BL Ci mówiłam zwłaszcza, że z Nimi nie współpracujemy. Tłumaczyłam Ci to już kilka razy i w poprzednim podaniu również. Ktoś kiedyś dał Ci BEZ UB za demka lecz dostałeś 2 szansę, nie wiem dlaczego.... Do tego te setki ssów, które dostajesz.... No chyba jednak jest coś nie tak, nie sądzisz? Wybacz ale nie wierze w tego Twojego skilla, który nagle znika kiedy któryś z Adminów schodzi na spec. Mam nadzieje, że taki powód dlaczego nie dam Ci admina wystarczy i liczę na to, że ostatni raz musiałam ten temat drążyć.
Gość Guest Napisano 21 Października 2015 #343126 Napisano 21 Października 2015 Tak ja o BL Ci mówiłam zwłaszcza, że z Nimi nie współpracujemy. Tłumaczyłam Ci to już kilka razy i w poprzednim podaniu również Co ty opowiadasz? Nie interesuje mnie czy współpracujecie czy też nie. Było sprawdzane demko przez tego nieudolnego amatora z UBT, które w wyniku jego ekspertyzy zostało uznane za "spalone" . Natomiast po moich ciężkich wypracowaniach na forum i tłumaczeniach dostałem UB, więc uważam że zostałem słusznie ułaskawiony bez kolejnych oględzin demka z powodu braku na tyle kompetentnych osób w UBT, a nie jak ty to mówisz "A no był odpalony ale czerwoni dali mu szansę". Nie mam nic do ukrycia i nigdy nie miałem, jeśli chcecie proszę odkopać tamten temat i przeanalizować to demko jeszcze raz jeśli macie od tego stosownych ludzi by nikt nie miał żadnych wątpliwości. Natomiast jeśli chodzi o screeny to normalne, wstawiam za każdym razem i sądzę, że wszystko jest w porządku , lecz moglibyście już sobie darować, a kwestia ilości ss'ów myślę, że jest wynikiem nadmiernej ilości adminów Twojego przekroju i insynuacje, że nagle "moj skill" znika, kiedy któryś z Adminów wchodzi na spect są absurdalne, nawet nie znam Adminów poza Tb i Silvierka oraz Kainem, bez obrazy . Reasumując według Cb cheater może grać na serwerze a nie może być Adminem?
SUNN. Napisano 21 Października 2015 #343144 Napisano 21 Października 2015 Reasumując według Cb cheater może grać na serwerze a nie może być Adminem? To nie jest pytanie do Czarnej tylko do Czerwonego, który na takie coś przyzwala. Krótko i na temat: Bądźmy poważni, Admin ze spalonym demkiem to tylko i wyłącznie plama na sieci. Sam fakt, że Czerwo dał UB jest plamą. Ciesz się, że w ogóle możesz tutaj grać (nie wiem za co i z jakiej paki było UB no ale są równi i równiejsi najwidoczniej). Admin lub kandydat na Admina powinien być bez skazy, a za Tobą ciągnie się ten smród spalenizny demka.
Gość Guest Napisano 21 Października 2015 #343164 Napisano 21 Października 2015 Admin lub kandydat na Admina powinien być bez skazy, a za Tobą ciągnie się ten smród spalenizny demka. Te demko przybrało tytuł "spalonego" z powodu braku kompetencji Richarda, a więc nie oznacza to, że rzeczywiście było spalone. Nie wiem jak mam już to argumentować. Po prostu zróbcie rekrutacje na rzetelnych i kompetentnych znawców z UBT, jeśli macie się nie sugerować BL, AC. Bez skazy to ja jestem... chyba nie są brane pod uwagę czyste screeny?
adonai Napisano 21 Października 2015 #343181 Napisano 21 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
21 Paź
6
Najaktywniejsi w tym temacie
adonai 1 post
~Czarna~ 1 post
SUNN. 1 post