TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 #343039 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Couldn't find map maps/css_cache.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: IDIOCI TU SA ! [AMXBans] Powod: '' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:92607959' [AMXBans] Twoje IP: '178.36.68.70' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj dpstalem tu bana nie wiem jakim cudem i prosze o zdjecie go a moj nick to TOMMYLEEjONES i nie zmienialem nazwy a bana mam za jakiegos gamonia prosze o odbanowanie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Października 2015 #343043 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odpracowanie ostrzeżeń z forum i banów z serwerów" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 21 Października 2015 #343046 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Niestety ale na tym ip, co masz teraz masz 2 aktywne bany. Jeśli to nie Twoje bany zresetuj router , zmień ip i wróc do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 Autor #343049 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Niestety ale na tym ip, co masz teraz masz 2 aktywne bany. Jeśli to nie Twoje bany zresetuj router , zmień ip i wróc do gry SORKI NIE DZIALAM NA ROUTERZE MAM MODEM INTERNETOWY BO TO LAPEK I NIE WIEM JAK IP ZMIENIC MOZE POMOZESZ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 21 Października 2015 #343050 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Zadzwoń do dostawcy internetu i poproś o zmianę ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 Autor #343052 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Zadzwoń do dostawcy internetu i poproś o zmianę ip. i mam problem bo mam darmowe aero2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKowalski Napisano 21 Października 2015 #343053 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 i mam problem bo mam darmowe aero2 Wybaczcie że się wtrące w sprawy UB Team ale odnosnie sieci Aero2 wystarczy wyjąć modem od laptopa/komputera i poczekać około minuty i znów podłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 Autor #343054 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Wybaczcie że się wtrące w sprawy UB Team ale odnosnie sieci Aero2 wystarczy wyjąć modem od laptopa/komputera i poczekać około minuty i znów podłączyć. chlopie nie wystarczy wlasnie tego zrobic niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKowalski Napisano 21 Października 2015 #343055 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 chlopie nie wystarczy wlasnie tego zrobic niestety Podaj model modemu.Na moim ZTE MF669 to pomagało.A też mam Aero2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 Autor #343056 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Podaj model modemu.Na moim ZTE MF669 to pomagało.A też mam Aero2. spoko zmienilo mi sie ip juz mam huawei ale kurde nie moge wejsc na serwa jak nic o-0 lol zmienilo mi sie ip a nie mam jak wejsc cos nie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKowalski Napisano 21 Października 2015 #343058 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 spoko zmienilo mi sie ip juz mam huawei ale kurde nie moge wejsc na serwa jak nic o-0 lol zmienilo mi sie ip a nie mam jak wejsc cos nie halo Hmmm.Podejrzewam że to już może być sprawa Steam ID.Posiadasz cs Steam czy Non-Steam?A jak non steam,czy posiadasz emulator Steam ID?(Tworzy ci własne Steam ID). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 Autor #343062 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Hmmm.Podejrzewam że to już może być sprawa Steam ID.Posiadasz cs Steam czy Non-Steam?A jak non steam,czy posiadasz emulator Steam ID?(Tworzy ci własne Steam ID). august wycinek jest na gorze a ja mam non steam sciagany z css setti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKowalski Napisano 21 Października 2015 #343063 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 august wycinek jest na gorze a ja mam non steam sciagany z css setti Reinstall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 Autor #343064 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 37 Couldn't find map maps/de_westwood_big.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: IDIOCI TU SA ! [AMXBans] Powod: '' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:92607959' [AMXBans] Twoje IP: '178.36.68.70' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 Autor #343065 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Reinstall. a reinstall mi cos da ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKowalski Napisano 21 Października 2015 #343066 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 a reinstall mi cos da ?? Tak da.Cs stworzy nowy Steam ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMMYLEEjONES Napisano 21 Października 2015 Autor #343076 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Tak da.Cs stworzy nowy Steam ID. nic mnie nie dalo reinstall kur..... no wlasnie odkrylem ze to ban na ip kompa ale na 2 roznych wersjach a ban nie powinien byc poniewaz gram sam na jednym nicku TOMMYLEEjONES a bany nie wiem czemu mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2015 #343084 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Przecież pisze jak byk w bansie: Typ bana: STEAM ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Października 2015 #338799 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Jest napisane co zrobić by grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Października 2015 #336268 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi