Swirusek Napisano 20 Października 2015 #342727 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Nick: $w!RuSeK Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 11luty 2015 Czas spędzony na forum: 1d 1h (Wciagle rosnie) (Po resecie chyba sie cos posypalo bo mialem ponad tydzien) Doświadczenie w ocenianiu: Mysle ze 7-8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Chce po prostu odbanowywać ludzi bo czasem nie ma UBT na forum itp Chce po prostu być życzliwy dla innych i szybko , sprawnie odbanowywac Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: zależy czy mam cos do zrobienie czy nie. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak. (Pozatym tez wczesniej mialem admina itp na tej sieci z reszta wiekszosc pamieta) Coś od siebie: Myślę że podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone i uda mi sie zdobyć tą rangę Pozdrawiam i życzę miłego dnia / wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Października 2015 #342760 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Zestaw na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Października 2015 #343225 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi