Brylant Napisano 18 Października 2015 #342128 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Nick:Brylant Wiek:20 Data rejestracji na forum:18 Maj 2015 Czas spędzony na forum:1Dzień 20Godzin 15Minut Doświadczenie w ocenianiu:Spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Tak Dlaczego Ty?:Jestem osobą stanowczą oraz wyrozumiałą oraz chciał bym spróbować swoich sił tutaj, sporo osób dziennie się odwoływuje od banów więc służę pomocą. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Około 4h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Jakby zebrać wszystko do kupy to są 2 miechy. Coś od siebie:Hmm co by tu napisać jeżeli ktoś mnie nie zna to mam na imię Patryk i można mnie znaleść jedynie na JB, jako admin spisuję się dobrze i nie był na mnie żadnych skarg więc mam nadzieję że jak sobie radzę na jb to i tutaj nie będę miał większych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Października 2015 #342132 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi