eR. Napisano 18 Października 2015 #342054 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Nick: eR. Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): Tutaj chyba nie muszę przedstawiać. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Pojęcie jest Staż w CS-sie: Przestałem liczyć ale zaczynałem od 1.5 Steam / NonSteam: Oczywiście STEAM wszystkich potrzebnych z sieci raczej mam w znajomych Dlaczego Ty: myślę że przyda się tutaj trochę porządku bo widzę że ostatnio jest jeden wielki nieporządek Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wszystko zależy od pracy ale myślę że wymagany czas na grę poświecę . Akurat po GT widać że praca czasem mnie zabiera ale nadrabiam Kontakt: STEAM/PW Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/eR./80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 18 Października 2015 #342083 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 jestem na TAK + wie co jest 5 + spełnia wymagania + pomocny + kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Października 2015 #342238 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na dniach kilka adminów straci posadę z braku aktywności, zawsze marzyłem o adminach ze starej ekipy. Witaj w naszych szeregach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Października 2015 #342239 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi