Chuligan KSG Napisano 18 Października 2015 #341961 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):11:50 Nick admina/gracza, który zawinił:Blejk Dowody:http://speedy.sh/sAJ8R/HLTV-1510181153-css-inferno.dem.zip Świadkowie: Uzasadnienie:witam dostałem bana na 30 min od admina Blejk nie wiem za co bo w powodzie bana nie ma nic napisane jezeli chodzilo o cele mapy to robilem caly czas szedlem na 1 bs ale ne bylo slychac paki wiec sie wrocilem i poszedlem na drugiego i tu zaraz ban na 30 min bez napisanego powodu po za tym powinnien dac slaya lub kicka na poczatku o ile chodzilo o cele a nie odrazu ban , miny tez bylo w dozwolonych miejscach nic z tegoc nie wiem wiec o co kaman ???? demko wrzuce jak sie skonczy mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2015 #341977 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Skarga o 30 minut bana? Ban już minął i co? Powinien, nie powinien... To już zależy od admina... Skoro jesteś stałym graczem powinienes znać ragulamin... Ban na 30 minut to taka tragedia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 18 Października 2015 #341989 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 #M!chaS ban bez podania powodu a ty nie widzisz problemu nie ważne na ile i czy już po jedynie co mogę pogratulować Tobie podejścia. Jesteś @ wiec znasz regulamin i powód powinien być podany. Jak sam gracz pisze że nawet nie wie co zrobił źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 18 Października 2015 #341598 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Z tym się zgodzę, ban bez podania powodu nie ma prawa wystąpić. Nawet jeżeli jest to ban na 5min. Gracz ma wiedzieć jaki błąd popełnił żeby go następnym razem nie zrobić, a tak to będzie go popełniał dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 18 Października 2015 #341600 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Nie jestem adminem na tym serwerze ale #M!chaS twoje zachowanie jest naganne. Gracz dostał bana bez powodu , zamiast nic nie zrobić , niech admin zgłosi się tu i niech wyjaśni dlaczego dał bana. Wtedy dopiero można zamknąć temat. Bydlak ja tylko napisałem post aby zwrócić uwagę adminowi technicznemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 18 Października 2015 #341602 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Witam bo to jednemu adminowi zdarzyło dać komuś bana bez powodu? Robicie wielką z tego aferę zaraz poproszę admina o swoją wypowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 18 Października 2015 Autor #342000 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Chciałbym wiedzieć tak jak wyżej napisali zeby w pozniejszym czasie nie popełniać tego błędu ale jestem pewny ze nic złego nie zrobilem dlatego napisałem skargę bo jakby się to częsciej zdarzało żeby już był jakiś dowód że coś jest nie tak z danym Adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Października 2015 #342069 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Ban już minął a admin Blejk dostanie upomnienie w sprawie pisania jasnych powodów banu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Października 2015 #342070 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Na prośbę Blejka otwieram temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blejk Napisano 18 Października 2015 #342187 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Sorki Anusiak ban był przypadkowy, osoba którą chciałem zbanować wyszła i mi przeskoczyło chcąc cofnąć przypadkowo kliknałem i poszedł ban bez powodu, odrazu dałem Ci ub przez amx, więc mogłeś wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379834 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi