eR. Napisano 18 Października 2015 #341956 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Twój nick podczas gry: eR. Godzina, data zdarzenia: przed minutą Mapa: westwood STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Nie wiem czemu dostalem bana za "Flesze" skoro nie dostalem zadnego ostrzeżenia tylko od razu 5 min. A tylko raz kogoś oślepiłem chyba komuś nie pasował za bardzo mój perk [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'flesze' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:27621729' [AMXBans] Twoje IP: '89.228.153.17' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blejk Napisano 18 Października 2015 #341960 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Zwracam uwage wszystkim na Y@ na flesze a Ty rzuciles mi dwa razy prosto pod nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 18 Października 2015 #341982 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Admini z banów 5 min nie muszą sie tłumaczyć,zamek i podsyłam opiekunowi czyli EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Października 2015 #342389 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 W tym wypadku jest słowo przeciw słowu, ban dawno wygasł, na przyszłość przydałyby się dowody na błąd admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Października 2015 #342390 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi