Skocz do zawartości

[X]treme powraca ??

2speed

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: [X]treme [H]oliday [A]dventure

Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedys (jakies 2-3 miesiace temu) adminowalem juz tu i nie bylo ze mna zadnego problemu.. Czyli ogarniam

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10

Staż w CS-sie: JEsli chodzi ogolnie liczac czas jaki gram w Csa to jakies 4-5 lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Wpadlem na pomysl, by znow powrocic do Adminowania na Cod Modzie... Jakies 2-3 miesiace temu jezcze bylem Administracja serwera. Aale z powodow rodzinnych musialem wyjechac na okreslony przeze mnie wczesniej czas pobytu i nie mialem na Csa, wiec Range odebrano mi. Aale mysle, ze jestem nadal zaufanym dla Was Graczem i dacie mi kolejna szanse..AA z tego co zawazylem to na serwerze mnostwo momentami jest Cziterow badz osob łamiacych inne Zasady serwera, wiec moge Pomoc.. Aale wybór pozostawiam dla Was.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h (mozna wiecej)

Kontakt: GG: 50052858

.

P.S.

Jesli tylko godzin bedzie mi brakowalo to to nadrobimy w ciagu tygodnia..

Pozdrawiam

GT :http://www.gametracker.com/player/%5BX%5Dtreme%20%5BH%5Doliday%20%5BA%5Ddventure/80.72.40.110:27027/

Niedawno reset byl wiwc teraz mam malo h ugrane..

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...