Bartolinciu Napisano 17 Października 2015 #341535 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Nick :Bartolinciu Wiek:14 lat Doświadczenie (w byciu adminem): niestety żadne Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: pół roku Steam / NonSteam: non steam Dlaczego Ty: ponieważ na serwerze nie ma adminów gdy ich potrzeba Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godzin kontakt : nie mam gadu gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 17 Października 2015 #341561 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Jestem na NIE. -wiek, -ns, -doświadczenie, -skąd znajomość amxx 6, jak nie byłeś adminem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 17 Października 2015 #341572 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Jestem oczywiście na NIE. -AMX -wiek -ns !!! -zero doświadczenia -nie widziałam Ciebie na serwie -adminów jest według mnie wystarczająco, to,że nie ma ich przez jakąś chwilkę to nie oznacza, że ich wcale nie ma, admini też mają życie prywatne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 17 Października 2015 #341608 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 A w zyciu.. Brak gt, brak wymagań, non steam, amx? Szczerze wątpię skoro nie byleś adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 17 Października 2015 #341646 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Jestem na nie. Nie spełniasz podstawowych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 17 Października 2015 #341647 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Jestem na NIE do wszystkiego się przyczepię , nie widziałem ciebie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 17 Października 2015 #341650 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Podstawowym obowiązkiem jest posiadanie steama, którego nie masz, co wyklucza Cię z roli admina. Co do wypowiedzi innych, każdy zaczynał bez doświadczenia. Co do wieku, nie tacy mieli admina, bądź też wyższe stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Października 2015 #341660 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi