Atnam Napisano 17 Października 2015 #341484 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Witajcie, otóż odkryłem iż na moim forum jest jakaś blokada w shotuboxsie czyli że jak się wyśle 1 wiadomość to trzeba czekać około 10 sec aby napisac drugą da sie to wyłączyć? Patrzyłem w Panel Administracyjny i dałem odświerzanie na 1 oraz na 0 nic nie dało patrzyłem w FTP w shotubox/shotubox body nie znalazłem może coś źle robie? i ja jako administrator moge spamić bez czekania więc jak to wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Października 2015 #341498 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 O jakim ty silniku mówisz? To się nazywa antyflood. Poszukaj w PA. Co do auto odświeżania ustaw na 1 min lub dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 19 Października 2015 #342622 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Wyjaśnione. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 19 Października 2015 #342623 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi