Flyleaf Napisano 16 Października 2015 #341314 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Moją propozycją jest osłabienie perków Zawodowy rusher i Talibowe naboje. Rusher do 1/4-5 a taliby 1/7-8. Skąd taka propozycja? Stąd, że nawet jak ma się full hp i wytrzumałość, to zostajemy zabici na 1-3 hity, co jest dość dołujące. Według mnie bronie z 1/... w ogóle nie powinny istnieć w CSie, a jeśli już to nie tak mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 16 Października 2015 #341317 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ale istnieją.. I co zrobisz? Nic nie zrobisz niech zostanie jak jest bo w końcu musza miec jakies szanse ze mną ja pulki dorwę i zacznę bic po 90/100 w ciało :f @down A widziałeś żebym miał z tym jakiś problem?? dzisiaj raz jeden nie zauwazylem tego kupska ale fakt .. Trzeba muslec globalniee... Rushera do 1/3 max i taliby niech zostaną do 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 16 Października 2015 Autor #341318 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Te perki psują gre według mnie. Przypuśmy strzelec wsparcia dorwie taki perk, dobrze się skampi, nie widzisz go. Co Ci po pułkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tududu Napisano 17 Października 2015 #341387 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/68341-rusher/ był już temat odnośnie rushera, jest tam kilka wyjaśnień dlaczego 1/2 zostało. Mi tam osobiście te perki nie przeszkadzają (a już szczególnie jak wypadną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 17 Października 2015 #341404 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Zauważ, że te perki są też pożyteczne dla osób, które pierwszy raz zawitały na serwer, dzięki nim mogą nabić lvl i mieć równe szanse z graczami, którzy mają wyższe lvle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 18 Października 2015 #341918 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na nie, właśnie o to chodzi, żeby zabijały na 1-3 hitów, żeby mniejsze lvle mogły w ogóle stanąć do walki z większymi lvl'ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Października 2015 #343030 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Zauważ, że osłabijąc te perki musielibyśmy osłabić też inne. Są perki lepsze i gorsze, nie wszystko powinniśmy od razu osłabiać. Wcześniej zdecydowaliśmy, że rushera nie ruszamy, talibowe naboje według mnie powinny również zostać bez zmian. Rację mają również osoby wyżej, perki te pomagają graczom nowym, którzy chcą mieć szansę zagrać małym lvl przeciwko większemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 21 Października 2015 #343314 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Zgadzam się z Anią i całą resztą prócz Volusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Października 2015 #344759 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi