Twistu<.> Napisano 16 Października 2015 #341113 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Gram troche na serwerze i nie jestem do końca pewien ale jakiś czas temu chyba zwiększono widoczność Strzelca Wsparcia podczas kucania. Teraz ma podobną niewidke do Aspiranta . Przy czy Aspritant ma BH , rakiete ,niewidke przez cały czas niezależnie co robi, lepsze statystki , wszystkie granaty i lepszą broń . Tu moja propozycja może jednak albo zwiększyć niewidke na strzelcu albo dodać multijump i jakaś broń typu mac10 / tmp lub jakoś inaczej zbalansować tą klase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 16 Października 2015 #341117 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Nic nie słyszałem o zmniejszeniu niewidki u strzelca, a jego widoczność się nie zmieniła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twistu<.> Napisano 16 Października 2015 Autor #341154 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 okej to może mi się tylko wydaje, lecz mimo wszystko czy mógłby mi ktoś wrzucic dwie linijki kodu : jedna od niewidki strzelca a druga z wartością niewidki i aspiranta byłbym wdzięczny ( mogę napisać strzelca raz jeszcze z lekka poprawionego ale nie mam czasu by pisać for fun żeby tylko go na forum wrzucić - nie chce nikogo obrażań ani nic nie sugeruje ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Października 2015 #341162 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Strzelec wsparcia nie był zmieniamy, a to czy zostanie dodana jakaś umiejętność ustalimy przy resecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Października 2015 #341163 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi