KaziziomeK <33 Napisano 15 Października 2015 #340963 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Elo, mam jeszcze jeden problem ale ten nie dotyczy cs'a a nie mogłem znaleźć takiego działu więc proszę moderacje o przeniesienie tego do odpowiedniego działu. Dziękuję. Więc tak : Mam taki problem w przeglądarce (nie zależnie jakiej czy Google Chrome czy Opera czy jeszcze inne) że wyskakują mi reklamy i nie wiem jak się z tym uporać... Jeśli ktoś wie jak lub zna jakiś dobry poradnik na yt dotyczący tego to proszę o wklejenie tego niżej http://www85.zippyshare.com/v/fn5S0j9K/file.html Chodzi mi o te reklamy w dolnej części ekranu jak i niekiedy po bokach i na górze. Nieraz to nie da się korzystać z internetu bo mam cała stronę w reklamach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Października 2015 #340976 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Skanowałeś komputer antywirusem? Może masz jakiegoś trojana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 15 Października 2015 Autor #340983 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nie skanowałem tylko zrobiłem kilka dni temu reset dysku C. Czyli jakbym zeskanował to dało by to coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Października 2015 #341001 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Zrób pełne skanowanie i daj znać czy coś pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubygrubas Napisano 17 Października 2015 #341364 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Jeśli masz google chrome to sciagnij sobie AD BLOCK to jest program do blokowania reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Października 2015 #341394 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Virusiki, chłopcze. Ściągnij adwcleaner, włącz skan, przeczyść, zresetuje się komputer. Jeżeli nadal występują to antyvirus potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Października 2015 #342841 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Brak zainteresowania tematem, najwyraźniej problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Października 2015 #342842 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi