Pazi Napisano 14 Października 2015 #340437 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Nick:^PaZo Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na FFA i Cod Mod 5 k lvl Znajomość AMXX (w skali 1-10): 8 Lecz jeszcze się ucze Staż w CS-sie: 6 lat STEAM/NonSteam: NonSteam Dlaczego ty: Jest bardzo dużo chetów na serwerach chcę temu zapobiec. Ludzie się skażą na brak adminów w nocy Czas jaki dziennie poświęcasz na Cs-a: miniej więcej 6 h dziennie Kontakt: GG skype FB: GG 55970309 Link do GameTracker'a: GameTracker.com: Player Page for ^PaZo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 14 Października 2015 #340440 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jestem na nie: -Zbyt mało godzin na serwie -6h dziennie? Niemożliwe co świadczy GT -Kolejny ktorzy niema co powiedzieć "Dlaczego Ty".Admini są i to bardzo dużo a nocą to ja jestem do 23 (w wekendy do 1 w nocy) wystarczy napisać do mnie na gg -Nieogarniasz forum (Wiem bo pisałem z tobą na gg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 14 Października 2015 #340519 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Niestety jestem na nie, nie posiadasz platformy steam, a twoje zachowanie nie jest adekwatne do twojego wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 15 Października 2015 #340777 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Nie spelniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 15 Października 2015 #340778 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi