Itashiro Napisano 14 Października 2015 #340315 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc jakby był jakiś problem proszę o przeniesienie tematu ;p Nie wiem czy się ze mną zgodzicie ale powinniśmy trochę zmierzać w stronę csgo, wiem że jak na razie tylko csgo dd2/mirage jest zaludnione lecz może warto spróbować jakiegoś moda ? Mam na myśli konkretnie deathrun, multigame czy też cod. Zaproponowałbym zombie lecz nie widziałem nigdzie takiego serwera i myślę że ciężko coś takiego byłoby zrobić ;p Jest niemało osób które by pograły w takie "fun" serwerki i myślę że przyciągnęłoby to graczy ;p P.S Taka luźna propozycja, nie bijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 14 Października 2015 #340317 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Dla mnie fajny pomysł, na dr bym sobie zagrał ^^. Na tak ;d ps. @Freezu Wszystkiego da się nauczyć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Października 2015 #340323 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Żeby stworzyć dobry serwer trzeba ogarniać sourcemoda, a to nie jest takie proste jak amx. Nie wiem czy ktokolwiek z forum by się tego podjął, a mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 14 Października 2015 Autor #340326 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Po cichu liczyłem na ciebie ;p Jakby chodziło o serwer 1.6 to sam bym się tego podjął ale z sourcemode nie miałem nigdy styczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 14 Października 2015 #340333 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Tak , jeszcze ludzie grajo na only deatmatch każdy na kązdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 14 Października 2015 #340340 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Najpierw to powinno się jeszcze te rozkręcić serwery cs go które mają nie za dużo graczy, np. AWP i FFA czasami może full ale żadko.. A potem nad nowym serwerem pomyśleć, ale jestem jak najbardziej za tym, żeby jakiś zombie mod'a zrobić albo jakiegoś dr'a fajnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 14 Października 2015 Autor #340363 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Raczej te serwery przerobić na inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2015 #340375 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Temat cs:go był poruszany co prawda w wąskim gronie ale jednak był... Aktualnie Valve odstawia jakieś dziwne, różne cyrki blokuje co popadnie aby "umilić" graczom na serwerach... Cóż chcą aby GO było typowo "meczową" grą... W danym momencie poszukujemy osoby zajmującej się sorucemod... Niestety nie jest to takie proste jak niektórym się wydaje. Temat zostaje zamknięty i oczywiście podesłany ku górze... Jeśli będziemy chcieli wprowadzić jakieś nowości związane z serwerami CS:GO na pewno zostanie napisany o tym odpowiedni temat. A Was jedynie możemy prosić o cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi