Gość Pan Deska :D Napisano 14 Października 2015 #340247 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Składam skargę na admina : Ev0 ( Opiekuna sieci ) ponieważ, na serwerze jest chaeter już pisałem mu 2 mapy temu że jest gracz odpalony a on nic z tym nie zrobił proszę o upomienie dla admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 14 Października 2015 #340248 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jeżeli admin nie ma czasu a jest cziter możesz zrobić demko i założyć temat w dziale zgłoś czitera? Tak trudno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 14 Października 2015 #340249 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 ahahahahahahahahahahahahahah,następny żartowniś Evo nie ma więc nie wiem jak mogłeś z nim pisać,pozdro. Wandi sory bardzo,ale wypowiedz była normalna,napisałem że evo niema a ty mi za spam,to są jaja jakies. Skoro mój post wnosi coś do tematu,to moge sie wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Października 2015 Premium #340250 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Października 2015 Premium #340251 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Czekamy na wypowiedz EvO a Ty zastosuj wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Października 2015 #340409 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 @Wandi a na co tu czekać? Nie było mnie od rana, na pw też żadnej wiadomości nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 14 Października 2015 #340505 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 :facepalm: Przecież on musi dowody przedstawić. To po pierwsze, druga sprawa, było to na serwerze czy na steam bądź innym komunikatorze. Ostatni punkt, pomyślałeś, że go nie ma jak Ci nie odpisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Deska :D Napisano 14 Października 2015 #340670 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Sprawa się już wyjaśniła jakiś typek się podszył pod Ev0 temat do zamknięcia pozdrawiam i sorki za nie podanke informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 14 Października 2015 Weteran MH #340672 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi