Skunksik Napisano 2 Grudnia 2022 #675858 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: Skunksik Wiek: 23 Znajomość AMXX (0/8): 7 na 8 Doświadczenie: Licząc łącznie to z 4/5 lat admina w tym przez 6 msc prowadzilem wraz z zabojca stary serwer mleczarnia Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście SID: STEAM_0:0:515385768 Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Discord/Steam (Discorda)mam na telefonie więc w razie potrzeby mogę wejść na ( zawołanie ) Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Byłem już tutaj adminem nie ukrywam ,że byłemu h@ wolfowi pomagałem przy tym serwerze i chcialbym znów pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Grudnia 2022 #676960 Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Napisz na STEAM/DC/PW w celu ugadania reszty. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Grudnia 2022 #676961 Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi