Psychofan Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Nick: Psycho Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś adminowałem jakies 6 lat temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): kiedys 8, musial bym se tylko przypomnieć Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ostatnio zaobserwowałem znaczny spadek graczy na serwerze, pomijając już lagi, może być to spowodowane małą ilością adminów, często zdażają sie sytuacje gdzie są odpały a admina ni ma. Dlatego pomyślałem, że pomogę i zgłoszę swoją kandydaturę, ponieważ gram już na tym serwie troszkę czasu i fajnie mi sie tu gra Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Róznie od 1h do 4-5h Kontakt: Steam http://www.gametracker.com/player/Psycho/80.72.33.52:27480/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoyteceK Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Ja jestem na tak, często widziany na serwerze, nie wiem czy masz mikro bo nigdy Cię przez nie nie słyszałem ale tak po za tym wszystko spełnia wg. mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziag Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Według mnie można dać szanse. -Steam -kultura -wiek,doświadczenie -ogarnia grę Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Ciężko tu nie dać głosu na tak, wymagania spełnia, aktywny i coś tam strzela Link to comment Share on other sites More sharing options...
biegam po śniegu Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 myślę, że tak +aktywny, +staż, -komunikatywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR KU*WA Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Coś tam grasz, coś tam strzelasz, godziny posiadasz, ale tak jak jeden z kolegów napisał wyżej, nigdy Cię ne słyszał przez mikrofon. Ja również nie słyszałem. Z tłumu się nie wyróżniasz... Dać szansę można, zobaczymy jak sobie poradzisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychofan Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Zgadzam sie z wami jak najbardziej, mikro posiadam, ale używam sporadycznie, głownie ograniczam sie do dawania info po śmierci ( i to też nie zawsze). Podanie o admina złożyłem głownie dlatego, że serwer przechodzi kryzys i pomyślałem że pomogę. Będąc szczerym nie zależy mi jakoś super mega na tym adminie, bo wiem z czym to sie wiąże, częsciej będę siedział na spect i sprawdzał ludzi niż strzelał, no i jest to też odpowiedzialność, którą nie wiem czy udźwignę, bo tak jak wspomniałem adminowałem trochę ale to było 6 lat temu. Spróbować zawsze można, a jak nie podołam temu wyzwaniu to admina w każdej chwili można zabrać, a ja se dalej będę strzelał, jak strzelałem do tej pory Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR KU*WA Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 serwer przechodzi kryzys Tak przechodzi, notoryczne lagi, ściny, zwiechy serwera odstraszają graczy. nie zależy mi jakoś super mega na tym adminie A właśnie składając podanie powinno Ci zależeć. częsciej będę siedział na spect i sprawdzał ludzi niż strzelał No tak nie pogodzisz opcji strzelania i specowania w jednym momencie. odpowiedzialność, którą nie wiem czy udźwignę To fakt, jest to odpowiedzialność, bo każdy admin jest rozliczany oddzielnie. jak nie podołam temu wyzwaniu to admina w każdej chwili można zabrać, a ja se dalej będę strzelał, jak strzelałem do tej pory To chyba lepiej nawet nie próbować. Bo już domyślam się jak to się skończy. Zmieniam swój głos na NIE. Są inni gracze, którzy są odpowiedzialni, nie zależy im tylko na strzelaniu. Wolą przyjść i się dobrze bawić, pogadać, pożartować aby odreagować a nie tylko "strzelać". @edit Post zrozumiałem. Jeśli on się boi dostać jakiekolwiek prawa, bo będzie musiał spędzić trochę czasu oglądając a tego nie chce/ nie lubi, to nie nadaje się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 @ chyba źle zrozumiałeś jego post ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychofan Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Jeżeli chodzi o lagi, ściny to ja akurat nie mam z tym najmniejszego problemu, ale wielu ludzi sie skarży. Złożyłem to podanie po wczorajszej akcji, gdy na serwerze było ponad 20 osób, gościu latał na wh a admina nie było przez dobrą godzine, więc pomyślałem, że potrzebujecie pomocy i zaoferowałem ją. Jeżeli uznacie, że takowa pomoc nie jest wam potrzebna to uszanuje waszą decyzje i temat można zamknąć. Tylko szkoda jak za chwile admini nie będą już w ogóle potrzebni bo serwer będzie pusty i trzeba będzie szukać nowego serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Proszę bez zbędnego spamu, macie do tego np pw. I to nie jest temat o dyskutowaniu o serwerze i jego problemach :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
power_team Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Ja zostanę neutralny - aczkolwiek wiek ma często gra no tylko to mikro?-powinieneś sie troszke odzywać i dać sie poznać blizej takie jest moje zdanie.Pozostawiam to dla rybki do rozsztrzygnięcia. :wegorz: :wegorz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalona Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Jestem na tak. + wiek + steam + słyszę cie na mikro + doświadczenie Można mu dać szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Podanie przyjęte, odezwij się pw lub steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...