August Napisano 13 Października 2015 #339963 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Hejka, Muszę wziąć urlop z sieci, ponieważ o 10 padł mi net z orange po raz kolejny i dalej go nie ma, więc wypowiedziałem im umowę z chwilą natychmiastową za złamanie warunków umowy i jestem na razie bez neta Czekam aż mi podłączą światłowód innego dostawcy, myślę, że do końca tygodnia będę miał neta z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Października 2015 #340020 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Października 2015 #340021 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi