JaQb Napisano 5 Grudnia 2022 #676352 Napisano 5 Grudnia 2022 Witam Mamy święta, także myślę, że fajnym pomysłem mogłoby być dodaniu kilka ciekawych rzeczy związanych z świętami Bożego Narodzenia i klimatu zimy. Mam na myśli coś takiego jak ustawienie samych map, na których występuje śnieg, zmiana skinów broni, których najczęściej się używa w grze( M4, Ak47, M3, AWP). Aby zmotywować graczy, żeby częściej odwiedzali serwer można by zorganizować konkurs, który polegałby na tym kto pierwszy wbije np. 15k lvl na jednej z klas, można by dodać jedną klasę tylko na ten konkurs. Zwycięzca otrzymałby np. jedna z klas premium, na jakiś czas. Wydaję mi się, że coś takiego by zachęciło graczy aby częściej wchodzili na serwer, dzięki temu może byłoby więcej osób na serwerze.
Administrator aquax Napisano 8 Grudnia 2022 #677010 Administrator Napisano 8 Grudnia 2022 Paczka świąteczna jest już w robocie.
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Grudnia 2022 #677029 Administrator Napisano 8 Grudnia 2022 W nocy wgram: -świąteczne Rs'y - mapy - śnieg - świąteczną bombę Zamek. SadoS dodał reakcję 1
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Grudnia 2022 #677030 Administrator Napisano 8 Grudnia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
8 Gru
4
5 Gru
1
Najaktywniejsi w tym temacie
VisTeR.' 2 posts
aquax 1 post
Biznes 1 post
JaQb 1 post
Popularne Dni
8 Gru 2022
4 posts
5 Gru 2022
1 post
Popular Posts
VisTeR.'
W nocy wgram: -świąteczne Rs'y - mapy - śnieg - świąteczną bombę Zamek.