SzatanPicolo Napisano 13 Października 2015 #339860 Napisano 13 Października 2015 Nick: SzatanPicolo Wiek:17 Data rejestracji na forum: chyba 30 stycznia ale nie jestem pewien Czas spędzony na forum: 4d21h ( przed resetem też było trochę ) Staram przeglądać się forum codziennie Doświadczenie w ocenianiu: myślę że 5/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:średnio Byłeś banowany na forum lub serwerze?: byłem zbanowany na jb 2 razy ( lecz po chwili dostałem ub bo były to pomyłki lub błędy innych ) Dlaczego Ty?:Widzę że odeszło sporo osób z ubt , a pomoc zawsze się przyda. Drużyna UBT jest ogarnięta ale wiadomo nie każdy zawsze nadąża z swoją pracą. Moim zadaniem było by pomagać. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Jak napisałem wyżej staram wchodzić się codziennie , a tak to w tygodniu po 2h , a w weekendy po 5-7h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Jest Coś od siebie: Jestem Kacper. Można mnie rozpoznać z tego że jestem adminem Jailbreak`a. Jestem osobą szczerą i zawsze próbuję dążyć do celu. Jestem adminem już ok. 4 miesiące i myślę że wywiązuję się ze swoich obowiązków ( wiadomo są lepsze i słabsze dni ). Jestem osobą pomocną. Gdy ktoś pyta na SB zawsze próbuję mu odpowiedzieć. Myślę że podołam temu stanowiskowi. Chcę pomóc , oczywiście porażka ( odrzucone podanie )nie zmieni mojej osobistej ocenie o tej serwerowni. Pozdrawiam! J Można wysłać już
Silverka Napisano 16 Października 2015 #341190 Napisano 16 Października 2015 Skasuj trochę wiadomości na pw. Bo nie może dojść zestaw
Trik3r Napisano 17 Października 2015 #341464 Napisano 17 Października 2015 Na prośbę autora podanie odrzucam.
Trik3r Napisano 17 Października 2015 #341465 Napisano 17 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
17 Paź
2
13 Paź
1
16 Paź
1