SzatanPicolo Napisano 13 Października 2015 #339860 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nick: SzatanPicolo Wiek:17 Data rejestracji na forum: chyba 30 stycznia ale nie jestem pewien Czas spędzony na forum: 4d21h ( przed resetem też było trochę ) Staram przeglądać się forum codziennie Doświadczenie w ocenianiu: myślę że 5/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:średnio Byłeś banowany na forum lub serwerze?: byłem zbanowany na jb 2 razy ( lecz po chwili dostałem ub bo były to pomyłki lub błędy innych ) Dlaczego Ty?:Widzę że odeszło sporo osób z ubt , a pomoc zawsze się przyda. Drużyna UBT jest ogarnięta ale wiadomo nie każdy zawsze nadąża z swoją pracą. Moim zadaniem było by pomagać. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Jak napisałem wyżej staram wchodzić się codziennie , a tak to w tygodniu po 2h , a w weekendy po 5-7h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Jest Coś od siebie: Jestem Kacper. Można mnie rozpoznać z tego że jestem adminem Jailbreak`a. Jestem osobą szczerą i zawsze próbuję dążyć do celu. Jestem adminem już ok. 4 miesiące i myślę że wywiązuję się ze swoich obowiązków ( wiadomo są lepsze i słabsze dni ). Jestem osobą pomocną. Gdy ktoś pyta na SB zawsze próbuję mu odpowiedzieć. Myślę że podołam temu stanowiskowi. Chcę pomóc , oczywiście porażka ( odrzucone podanie )nie zmieni mojej osobistej ocenie o tej serwerowni. Pozdrawiam! J Można wysłać już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Października 2015 #341190 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Skasuj trochę wiadomości na pw. Bo nie może dojść zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Października 2015 #341464 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Na prośbę autora podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Października 2015 #341465 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi