Kolusy Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Pls pomózcie jak napisac po tematem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Ale co - post? Wystarczy być zalogowanym na forum. Oczywiście nie we wszystkich działach/tematach masz takie uprawnienia. O jakiś konkretny temat Ci chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Usługi na forum oraz serwerach" do "Skargi i problemy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Zjedź na sam dół strony i myślę, że się domyślisz. Zapewne przeglądałeś zamknięty temat i tam nie miałeś takiej opcji. Przeczytaj też regulamin forum by nie łamać zasad panujących tutaj. [align=center]REGULAMIN [/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 sprawdzam tylko, czy mi też się nie zepsuło pisanie postów Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 kim jesteś - Jesteś zwycięzcą! i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...