Livio Napisano 9 Grudnia 2022 #677319 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Nick: Livio Wiek: pelnoletni Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:49057252 dla @wandi przedewszystkim CS 1.6/CS:GO*: 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: godzina dwie zalezy od dnia Coś o sobie: Kto mnie zna ten wie jaki jestem Doświadczenie: Tak jest Dlaczego Ty: bo lubie banować cziterow i dzieci krzyczacych do mikrofonu oraz ludzi wyzywajacych sie nawzajem i wprowadzajacy chaos *Można wybrać to i to* ByNiu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Grudnia 2022 #677321 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 <23:24:04> "Liviooo" zaczepia Cię. drapie sie po jajach, bo swedzi mnie chuj nie wiem o co z Tobą chodzi, nie jesteś chyba zrównoważony psychicznie jestem na nie Livio, pionteczekessa i SHIRO dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Grudnia 2022 Autor #677322 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Wandi to co sie dzieje na ts, zostaje na ts prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. I nie zwracanie uwagi na komentarze Wiktorka naczelnego warnatora MH! Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Livio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Grudnia 2022 #677339 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 32 minuty temu, Livio napisał: Wandi to co sie dzieje na ts, zostaje na ts czyli jak nasrasz w kuchni i stara siedzi w pokoju to się nie drze dlaczego nasrałeś w kuchni? proszę o uwagę choć o nią nie zabiegam Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Grudnia 2022 Autor #677341 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Nie rozumiem twojego przykladu, ani o co pijesz do mnie napisalem do ciebie na ts w formie żartu bo lubie sobie jaja z ciebie robić i wiesz o tym doskonale, ale tobie zaczyna cos w glowce sie mieszać powoli, bardzo brzydko napisales do mnie. Wandi misiu kolorowy co sie dzieje z toba jakie nasrasz w kuchni, jakie stara skad takie slownictwo uspokoj sie, bo mnie z rownowagi nie wyprowadzisz bo nie mam czasu na klotnie po raz kolejny z toba, oraz zbedne gadki jakie mialy tutaj miejsce wiele lat temu. | nie rozumiem dlaczego nie skumales mojego zartu gdzie napisalem cytat z piosenki Popka bodajze "Wyjazd do sopotu" ............ Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Livio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Grudnia 2022 #677345 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Wyłączam możliwość komentowania Panowie @Borndecyduj szefie Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Grudnia 2022 #677771 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Zapraszam jeszcze do wypowiedzi innych użytkowników Dalszej dyskusji wyżej nie kontynuujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 11 Grudnia 2022 #677801 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 patrząc na nick livio na serwerach w cs 1.6 nie masz przegranych ostatnimi czasy dość dużo więc nie wiem czy jest sens trzymania ciebie na tej randze Na nie, zacznij grać trochę albo może grasz pod innym nickiem nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 11 Grudnia 2022 #677808 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Livio dobry typ. polecam Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 12 Grudnia 2022 #677987 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Na nie więcej godzinek zacznij robić to wtedy można by było coś podziałać Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Fox_r2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Grudnia 2022 #678950 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Dwutygodniowy okres próbny Daj mi SID gdzieś tam to dodam uprawnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Grudnia 2022 #678951 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi