Skocz do zawartości

[UBT] Vandal. #3

Vandal.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Vandal.

Data rejestracji na forum: Rejestracja: 26 lip 2015 .. ale na sieci jestem o wiele dużej.

Czas spędzony na forum:17h 59m bo nie mam po co wchodzić na forum,wchodze raz na dzień.. A przy takiej funkcji bym byl napewno 24/7.

Doświadczenie w ocenianiu: 9/10

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Pewnie,a to raz.

Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie.

Dlaczego Ty?: Ponieważ dużo osób pisze do mnie na steam o ub.Chciałbym pomóc w sprawdzaniu demek/screenów teamowi.Bardzo dobrze daje rade sobię z rozpisywaniem demek/sprawdzaniu screenów.

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK.

Coś od siebie: Nazywam się Adrian.Mam 15lat.Mieszkam w woj.łódzkim.Wolny czas z dziewczyną gównie i oczywiście gram w cs'a dużo.Staram się być miły i sympatyczny dla wszystkich.Nie szukam żadnych spin zazwyczaj.Myślę że to wystarczy.Jak dostane szansę,obiecuję że nie zawiode!

Pozdrawiam ://

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie: 
Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż).

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...