Vandal. Napisano 11 Października 2015 #339417 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Nick: Vandal. Wiek: 15 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 26 lip 2015 .. ale na sieci jestem o wiele dużej. Czas spędzony na forum:17h 59m bo nie mam po co wchodzić na forum,wchodze raz na dzień.. A przy takiej funkcji bym byl napewno 24/7. Doświadczenie w ocenianiu: 9/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Pewnie,a to raz. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie. Dlaczego Ty?: Ponieważ dużo osób pisze do mnie na steam o ub.Chciałbym pomóc w sprawdzaniu demek/screenów teamowi.Bardzo dobrze daje rade sobię z rozpisywaniem demek/sprawdzaniu screenów. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK. Coś od siebie: Nazywam się Adrian.Mam 15lat.Mieszkam w woj.łódzkim.Wolny czas z dziewczyną gównie i oczywiście gram w cs'a dużo.Staram się być miły i sympatyczny dla wszystkich.Nie szukam żadnych spin zazwyczaj.Myślę że to wystarczy.Jak dostane szansę,obiecuję że nie zawiode! Pozdrawiam :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 11 Października 2015 #339422 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361853 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi