Skocz do zawartości

podanie Anusiak

Chuligan KSG

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:A N U S I A K

Doświadczenie (w byciu adminem): byłem już kilkakrotnie Adminem

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie:8 lat

Steam / NonSteam:STEAM_0:0:28553135

Dlaczego Ty: Ostatnio mało adminów jest na serverze a często widzę odpalonych graczy , często pisze na steam do admina lub zgłaszam cziterów na u@  , gram w godzinach kiedy nie ma adminów po za tym miałem już nie raz nie 5 admina więc znam sie na cziterach i chcę pomóc żeby na serverze była kultura i oczyscić z odpałów

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5 h zależy od zmiany w pracy (pracuje na 3 zmiany bez rannej)

gdybym kogoś wyzywał dostał bym jakiegoś bana za obraze nie wiem czemu tak piszecie skoro nigdy nie zostalem ukarany za wyzywanie !!!  a co do ciebie master to juz nic nie mowie bo w ogóle nie reagujesz na zgloszenia jak dzis pisalem ze gra aimer to musial wejsc More zeby zbanowac

Kontakt : https://www.facebook.com/profile.php?id=100001162156748

Link do GameTracker'a:[/twitter]  http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=A+N+U+S+I+A+K

Na Nie,Ponieważ :

Owszem piszesz na u@ ale zazwyczaj błędne oskarżenia w 95% , ciągle oskarżasz graczy czystych,bo cie widzą jak grasz ninja, poprostu zwykły płacz co owe sytuacje pokazują,że nie umiesz ocenić gry graczy. Jestem pewny,że bedą leciały bany co chywile od ciebie,bo cie ktos widzial i zabił jak grasz ninja, beda skargi. Gdyby nie twój ciągły płacz nie było by do czego się przyczepić :)

Edit. Dodatkowy płacz na U@ na serwerze po oddaniu negatywnego glosu w podaniu.

Napisze mniej wiecej co bylo, wchodze na serwer i po chwili na U@ ukazuje sie wiadomosc "Papi grales ze mna ze 2 razy i w podaniu piszesz ze placze, smieszne/zabawne haha" to nie jest placz kolego? Nie napisalem do Ciebie na serwerze nic, a Ty wypisujesz na forum ze dalem Ci negatywny glos bo Cie nie lubie? FUCK LOGIC >.<

również jestem na nie. dzisiaj osobiście widziałem jak obrażasz innego gracza bo cię zabił.

To smieszne bo dziś pomyslałem że jakbym miał adma albo jakby był jakiś admin to byś wyleciał za obraze, wchodze na forum a tu twoje podanie na admina heheh taka smieszna kolej rzeczy.

ABSOLUTNIE NA NIE!

również jestem na nie. dzisiaj osobiście widziałem jak obrażasz innego gracza bo cię zabił.

To smieszne bo dziś pomyslałem że jakbym miał adma albo jakby był jakiś admin to byś wyleciał za obraze, wchodze na forum a tu twoje podanie na admina heheh taka smieszna kolej rzeczy.

ABSOLUTNIE NA NIE!

udowodnij ??   albo pokaż demko tam bd napisane :)   daję słowo że nie wyzywałem albo powiedz na jakiej mapie to było to sam wrzucę te demko graliśmy chwile razem więc dużo do sprawdzenia nie jest jak coś :)

Na nie

po 1 Wypowiadasz się we własnyp podaniu co źle świadczy o tobie

po 2 wulgarny

po 3 jest takie coś jak Edytuj swój post polecam na przyszłość

po 4 Czas na forum, jako Admin powinneś byćź aktywny na forum jak i udzielać się wszędzie

Pozdrawiam

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...