MaNiuS Napisano 10 Października 2015 #338895 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam, chciałbym zaproponować abyśmy jako wszyscy obecni na sieci Multi-head zorganizowali zjazdy spotkań, czyli że organizujemy gdzie o której godzinie i byśmy wszyscy się zebrali spotkali, popili, pojedli, poznali na żywo, takie zjazdy byśmy mogli organizować raz na miesiąc albo na dwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Października 2015 #338908 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Sieciowe zloty odbywają się raz/dwa razy w roku, w wakacje. Szanse, że teraz coś wypali oscylują w granicach 0%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedAfromen Napisano 10 Października 2015 #338986 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jestem jak najbardziej za ! najlepiej byłoby w WA-WA ew Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Października 2015 #338988 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jestem jak najbardziej za ! najlepiej byłoby w WA-WA ew Łódź Żeby jechać na wieś, nie muszę pół Polski pokonywać. Są złoty cykliczne w jakimś grajdole i myślę że to wystarczy. Wątpię żeby Akłaksowi chciało się robić objazd po kraju co 1-2 miesiące. No i raczej obowiązuje zasada +18 bo wątpię żeby ktokolwiek chciał odpowiadać za kogoś kogo tak naprawdę nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Października 2015 #339042 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi