Onee Napisano 17 Grudnia 2022 #678998 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: One` Wiek: 29 Znajomość AMXX (0/8): 7 Doświadczenie: około 11/12lat z przerwami, własny serwer, wiele razy admin oraz opiekun. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: 0:1:618896914 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199198059557/ Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for One` Kontakt: Forum/Steam Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Oczywiście Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Może nie gram zbytnio dużo lecz ostatnio częściej. Pracuje na 3 zmiany więc gram w różnych godzinach, bardzo często nie widzę żadnego admina więc myślę, że się przydam ogarniąć tu i ówdzie. Przeważnie nie zamykam tabeli, nie gram od wczoraj jeśli jest coś nie tak odrazu to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 18 Grudnia 2022 #679078 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 jestem na razie na nie poczekaj moze z tydzien aby sie dac bardziej poznac graczom i adminom zacznij sie odzywac cos zglaszac SHIRO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIRO Napisano 18 Grudnia 2022 #679081 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Raczej na Nie na ten moment - GT - nie odzywasz się prawie wogóle, nie zgłaszasz nic na u@ - może trochę osób cię kojarzy z serwera, ale nie zdąrzyli cie poznać Doświadczenie itp. na + Daj się poznać nam adminom i innym graczom z serwera to może zmienie zdanie Ps. 1 boomer czyli @kameleonn mi wystarczy na tym serwerze kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hvh241 Napisano 19 Grudnia 2022 #679395 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Fajnie, trzeba pisać na u zeby ulizac dupe administratorom xD, smieszna sprawa dalej czekam na ss @kameleonnss wstawic sie chcialo ale sprawdzic to juz nie ? 30h juz czekam . Gracz jest znany i lubiany wypowiadacie sie za kogos LoczeK97 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 19 Grudnia 2022 #679402 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 @hvh241 pisanie na u@ służy bardziej do tego żeby osoba którą zgłaszasz nie połapała się... Co do ssów admin robi ale ubt już sprawdza a jak widzisz kame ubt nie jest. Co do samego podanie jestem neutral - gt nie powala jednak rozumiem że praca na 3 zmiany - steam i cs na nim jak najbardziej na + - amx + - wiek też na + chociaż nie zawsze jest to wyznacznik inteligencji - doświadczenie Admina można dodać bo jest mało a ludzi do pilnowania nigdy mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hvh241 Napisano 19 Grudnia 2022 #679403 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Wedlug mnie jak nie zglasza to nie ma co proste, na temat poznania on sie z kazdym na serwerze pokolei nie bedzie wital i pisal. Proste pracuje bo ma rodzine wedlug mnie to bylby jeden z najbardziej ogarnietych administratorow na serwerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiaBlO131 Napisano 20 Grudnia 2022 #679605 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 +wiek +amx (doświadczenie na +) +steam +/- popraw gt i bedzie luks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Grudnia 2022 #679929 Administrator Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Chciałbym się spytać tylko na jakiej grze jest VAC? kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onee Napisano 23 Grudnia 2022 Autor #679996 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Vac jest na cs go znajomy dostał za jakiś skiny podobno, nie mam pojęcia dokładnie musiałbym dopytać. Coś w stylu skinchanger czy coś takiego jak mi mówił kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Grudnia 2022 #680170 Administrator Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 @Mefedr0n ja tu nie widzę niepotrzebnego spamu.... Sprawa wyjaśniona dodatkowo na PW. W celu ustalenia reszty również napiszę na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Grudnia 2022 #680171 Administrator Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi