kameleonn Napisano 18 Grudnia 2022 #679152 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Nick: kameleonn Wiek: 28 Link do BanID: : http://banid.pl/kto?to=0:0:141199544 CS 1.6/CS:GO: nwm moga byc oba Ile czasu dziennie spędzasz na forum: nwm ale duzo Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): nawet kilka lat Coś o sobie: Doświadczenie: bylem kiedys ubt Dlaczego Ty: bo nie mam co robic i jest malo ubt Mefedr0n, Squb i SHIRO dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbynonS Napisano 18 Grudnia 2022 #679156 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 KAMELEOOOOOOOONNN jestem no na tak przyda się na ubt szybciej będą odwołania rozpatrzone BID+ czas no forum+ Doświadczenie+ kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 18 Grudnia 2022 #679187 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 ojj kameleon naczelna parówa całej tej sieci, naczelny konfident i lizodup Vistera Tam nie chce mi się pisać twoich + (nie żeby jakieś były) święty Visterze z Turcji, z pod znaku kebaba miej nad nim piecze, chwilowo jestem na tak nie popsuj tego bo ostatnimi czasy miewam OKRES i mogę zmienić na nie VisTeR.', BREMU^^ i kameleonn dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 18 Grudnia 2022 #679194 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Ja osobiście jestem na tak, bo gra na goł modzie u paruffiasza i dostaje zeusem i wychodzi obrażony VisTeR.' i pemeq #URLOP dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIRO Napisano 18 Grudnia 2022 #679202 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 o boomerowi się nudzi to podanie zlozyl na tak gra na go modzie i jest lizodupem vistera jak ja VisTeR.' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Grudnia 2022 #679264 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Jak się wezmiesz za robotę a nie jak dotychczasowe UBT to masz ode mnie + Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Grudnia 2022 #679722 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi