Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia: 21.12.2022 godzina około 19:15
Nick gracza: Str_00
Dowody: demko - https://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20221221-1902-de_mirage.dem.zip
Świadkowie: brak
Uzasadnienie: Ten oto admin podkreślam ADMIN od samego wejścia na serwer rushował pałace ginąc i wytykając mi kampienie.  Po krótkiej kłótni na czacie czy jest to kampienie czy nie postanowił mnie prowokować pisząc za każdym razem gdy mnie zabił " do budy". Ja oczywiście zareagowałem na to wyzywając go po czym otrzymałem gaga. Następnie informując go w nie miły sposób na u@ o skardze otrzymałem bana za obraze admina. 
Nie wiem jakie macie tu zasady ale strzelam w ciemno ze normalnym nie jest prowokacja graczy i to jeszcze w taki sposób.
Pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

Prosze pana ,  po 1 napisałem zebyś tak nie kampił w formie gry , pan zaczął prowokować mnie piszać "płacz płacz " następnie to zignorowałem  i gdy kolejny raz pana zabiłem to wiadomo napisałem ale nic z tym nie robiłem jak mi obrażałeś rodziców i wgl tylko ostrzegłem!!!! 

Nastepnie gracz O nicku WujekBożydar tez zaczął prowokacje na czacie i sam to moze potwierdzić ale gracz o nicku Hasik zaczał wyzywać mu rodziców oczywiscie Bozydar  nie był bez winy bo zrobił to samo oby dwaj gracze dostali mute , ale gdy gracz o nicku Hasik dostał Mute napisał mi na czacie adminowskim ze mam mu ciagnać itd 

Polecam obejrzeć demko :P i mieć dystans do siebie kolego 

I na koniec odsyłam tutaj 

2. Kultura na serwerze.

• 1.Każdy na serwerze ma obowiązek zachować kulturę osobistą wobec innych graczy.
  • 2.Nie obrażamy innych.
  • 3.Prywatne porachunki załatwiamy poza serwerem.
  • 4.Nie krzyczymy przez mikrofon.
  • 5.Nie przeszkadzamy umyślnie innym podczas gry oraz jej nie utrudniamy.
  • 6.Gracze z nickami obraźliwymi i rasistowskimi będą wyrzucani z serwera, a następnie banowani.
  • 7.Nie dyskutujemy o religii, polityce i poglądach.
  • 8.Wulgaryzmy nie są zabronione, ale wszystko ma swoje granice.
  • 9.Nie spamujemy na czacie. 

A ty kolego zwróć uwage na punkt 2, 3 oraz 8 i 9 Pozdro :P

Edytowane przez Str_00
Napisano

Sytuacja wygląda następująco, po twoim pierwszym zabiciu napisał, że kampisz zacząłeś kłótnie  pisząc "płacz płacz" itp, Admin napisał raz "do budy" po czym zacząłeś wyzywać jego rodziców i nie zareagował dał Ci mute po czym zaczęła sie kłótnia z bożym i obaj dostaliście. Widzę tutaj słusznie nadanego bana oraz ostrzeżenie dla Admina bo jednak nie powinien pisać w taki sposób.

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...