MaNiuS Napisano 7 Października 2015 #338123 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Witam, mam do zaoferowania na serwer nowe roundsoundy, ponieważ te stare już każdemu się znudziły, to ja sobię z nudów zrobiłem specjalne na serwer by każdy mógł się bawić a nie denerwować że ktoś z teamu nie umie grać albo coś . Ja moją propozycje składam z tych oto piosenek: Spiżowi Mocni - Na Pełnym REMO ✖ GIMPSON ✖ MAMIKO - Bombsite A Progress - Andżela - TĄ PIOSENKĘ DEDYKUJE DLA NASZEJ ADMINKI *AnGeLa* Nils Van Zandt feat Mayra Veronica - Party Crasher MonDJ - Sex (With my ex) Masters - Serce do koperty Kroon&Berg ft. Kitch - Smoke City 2015 JORRGUS - Niebezpieczna Joker & Sequence - Zołza Extazy - Tylko Moja Dziewczyna DJane HouseKat & Rameez - 38 Degrees Dj Alligator -Infernal - From Paris to Berlin Coolers feat. Norbi - Wiem, że Ciebie chcę Blasterjaxx - Mystica (Werewolf) [Radio Edit] a tutaj podaje downloada do nich, proszę je przesłuchać i dać znać czy będą wgrywane czy nie : http://www.speedyshare.com/ABFh7/Roundsound-By-MaNiuS.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semper fidelis Napisano 8 Października 2015 #338227 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Z tego co wiem Angela ma juz nowe roundsoundy przygotowane do wgrania na serwer. Ale swoja droga fajnie jakbysmy gdzies zglaszali propozycje, tylko juz wycietych kawalkow 10 czy 15s, bedzie prosciej potem cos wybrac na raz nastepny. Wg mnie zmiany takie powinny byc czesciej niech ludzie widza ze na serwie sie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 8 Października 2015 #338232 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Rzeczywiście mam juz gotowy nowy roundsound ale chetnie skorzystam z utworów i mogę przed dodaniem cos zmodyfikować także mysle,ze w weekend będzie gotowe jak nad tym porządnie siądę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaNiuS Napisano 8 Października 2015 Autor #338261 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 no akurat, już są kawałki przygotowane , Więc Angelo dodaj tam coś z moich kawałków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 8 Października 2015 #338278 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Tak jak mowilam skorzystam z propozycji. Natomiast rsy tworze sama ponieważ graczy nie mozna sie doprosić o podawanie propozycji ,umieją wybrzydzać a podać nie łaska zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 8 Października 2015 #338279 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi