Gość Guest Napisano 7 Października 2015 #338055 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):yyy... Nick admina/gracza, który zawinił: LeSay.^ Dowody: No jest drugi LeSay.^ Świadkowie: cały serwer Uzasadnienie: Zacznę spokojnie... Nie grałem u Was od co najmniej pół roku , naszła mnie ochota na ZM więc wchodzę sobię na serwer pod nickiem pod którym zawsze gram , zawsze , wszędzie. I za chwile wchodzi jakieś dziecko i usiłuje wmówić mi że jestem jego podszywką. Więc zlałem to ciepłym moczem no bo może sobie małolat jaja robi i nie wiem... Ale wchodzi admin i banuje mnie. Ten drugi niedorozwinięty LeSay.^ twierdzi że to on jest tym oryginalnym chociaż dobrze wie że ten nick nie jest jego i że chamsko po prostu mi go... ukradł. Do admina żalu nie mam za tego bana, no bo niby skąd miał wiedzieć ale domagam się aby tego osobnika usunąć. Mój nick na forum to LeSay , z gry LeSay.^ , on natomiast ma LeSay.^ i na forum i w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Października 2015 #338057 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Zawsze grasz? Zawsze? Wszędzie? To dlaczego masz 5 tematów w których posługujesz się nickiem "Orange" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeSay.^ Napisano 7 Października 2015 #338059 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 przepraszam cie bardzo ale to moj nick i nie zycze sobie na jego wbijania PS. Oddawaj haslo Ja gralem ile razy ale zrobilem przerwe i zostal dodany plugin na haslo i sobie wszedl zrobic swoje haslo i jak mam grac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeSay.^ Napisano 7 Października 2015 #338062 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 To dlaczego masz 5 tematów w których posługujesz się nickiem "Orange" ? Właśnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2015 #338063 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Nick brata z DM , same podania o UB. Gramy we dwóch no to korzysta z konta na forum. Zobacz kiedy założyłeś konto na forum a kiedy ja i nie błaznuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeSay.^ Napisano 7 Października 2015 #338064 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 co za dziecko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2015 #338065 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Dziecko... 16 lat ledwo dobiłeś i wielki dorosły się znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeSay.^ Napisano 7 Października 2015 #338066 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 10 Października 2015 #338579 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi