A3ro Napisano 24 Grudnia 2022 #680181 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar Tematyka: Vegeta ultraego Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):- Kolorystyka: ciemna Rozmiar: taki jak na forum Napis: A3ro Inne uwagi: - Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): sygnatura Tematyka: Vegeta ultraego Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):- Kolorystyka: ciemna Rozmiar: jak na forum Napis: A3ro Inne uwagi: - edit. @Julshimogłabyś zabrać napis z twarzy Vegety w awatarze? A na sygnaturze proszę może coś podobnego do tego co mam aktualnie na awatarze Ale z napisem A3ro Edytowane 25 Grudnia 2022 przez A3ro Julshi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julshi Napisano 25 Grudnia 2022 #680384 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Mam takie propozycje, jak coś zmienić dodać to pisz (czcionka, obrazek itp) @A3romoże cos takiego git? z tym awatarem to nie mam pojecia gdzie wcisnac ten napis jak nie chcesz na twarzy ;p Styro i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 25 Grudnia 2022 Autor #680392 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 (edytowane) Zlecenie zrealizowane @Julshiproszę popraw tylko napis aby był A3ro A nie A3RO Edytowane 25 Grudnia 2022 przez A3ro Julshi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julshi Napisano 25 Grudnia 2022 #680400 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi