JaQb Napisano 24 Grudnia 2022 #680261 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Nick:JaQB Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka razy posiadałem range Admina na serwerach typu Cod, pomimo tego , że było to kilka lat temu myślę, że bez problemu sobie z tym poradzę. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: ok. 6lat Steam / NonSteam: NS, ale myślę, że mogę bez problemu kupić Steam, kwestia jednego dnia. Dlaczego Ty: Gram bardzo często w godzinach porannych, albo w nocy wtedy niestety brakuje administracji pomimo tego, że sporo ich jest. Myślę, że sprawdziłbym się na tym stanowisku i mógłbym wesprzeć was. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-4h Kontakt: Pw na forum/steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/JaQB/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BREMU^^ Napisano 24 Grudnia 2022 #680263 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Jak narazie to na nie -Dużo adminów którzy sa aktywni +/- gt +wiek +amx -ns musisz kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 24 Grudnia 2022 #680265 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Jestem też na NIE A oto powody: -NS jest bardzo dużym minusem, najpierw kup csa na steamie potem składaj podanie bo inni admini mogą nie wiedzieć czy to napewno Ty grasz - gt średnie, wiem że serwer dopiero powstaje z kolan pograj z 2 tygodnie jeszcze minimum daj się poznać Spełnij podstawowe wymagania i wtedy pisz podanie. Pozdrawiam A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 24 Grudnia 2022 #680267 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Niestety nie mogę być na tak Powodem jest brak steama który jest kluczowy w obecnych czasach bo różni ludzie się trafiają drugim jest to że grasz na serwerze dość krótko (krótki okres czasu) daj się poznać ludziom i reszcie administracji // nie zniechęcaj się tylko wróć za tydzień/dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Grudnia 2022 #680429 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Pograj jeszcze z tydzień i za ten okres czasu złóż tutaj kolejne podanko. Fajne też byłoby posiadanie cs'a na koncie STEAM po tym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Grudnia 2022 #680430 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi