A3ro Napisano 28 Grudnia 2022 #680862 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Cześć wszystkim. Grając teraz stwierdziłem że jest pare problemów z perkami: -Nano kamizelka- perk w opisie ma odbijanie rakiet itp ale nie działa, przynajmniej u mnie jak grałem wczoraj perk nie blokował obrażeń z rakiet -Rosyjska ruletka- perk ma 2/3na zabicie ale wydaje mi sięże coś niedziała i ma 1/1 grając samemu i obserwując innych graczy zauważyłem że zawsze 1 pocisk zabija i nie działa jego drugi efekt bo jeszcze nie widziałem aby ktoś umarł a niby szansa na samobójstwo to aż 1/3 Jak jeszcze jakieś inne problemy znajdę to dam znać w tym temacie i oto samo proszęinnych graczy. @aquax zerknij jak możesz Edytowane 28 Grudnia 2022 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Grudnia 2022 #680875 Administrator Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Sprawdzimy to. A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Stycznia 2023 #683858 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi