Dyzek Napisano 5 Października 2015 #337434 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nick: Maravilla Data:Moze tydzien ,moze troche wiecej. Powod:Niestety moj komputer nieoczekiwanie ulegl awarii.Nie wiem jaki bedzie czas jego naprawy.Moze tydzien ,moze wiecej,moze mniej.Po prostu nie wiem.Oczywiscie,jezeli uda mi sie tylko dorwac kompa rodzicow lub kogos bliskiego,postaram sie zawitac na serwer,jednak no tak jak pisze,moja aktywnosc znacznie spadnie w najblizszym czasie.Tym samym chcialbym sie usprawiedliwic z ostrzezenia ktore bodajze dostalem wczoraj za nieaktywnosc na forum,nie wpisujac sie pod jakims postem.Po prostu nie dalem rady,nie mialem kiedy,nie mialem na czym(skonczyl mi sie net w telefonie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Października 2015 #337436 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Usprawiedliwiony. Wracaj szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Października 2015 #337437 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379877 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Urlopy/Nieobecności" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi