MiniHarD Napisano 5 Października 2015 #337311 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nick:MiniHarD Wiek:15 Doświadczenie w byciu adminem:mam dosyć dobre doświadczenie w byciu adminem Znajomość AMXX w skali (1-10):6/10 ale nadal sie uczę Staż w CS-sie:5lat Steam/Nonsteam:NonSteam Dlaczego ty:Dużo spędzam czasu na serwerze,kupuje usługi serwera i gram też nocami. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4h dziennie ( w weekendy więcej) Kontakt: GG:55350422 i forum Chciałem dodać coś od siebie. Od 1 podania naprawde bardzo się staram żeby zostać admem.Może nawet to potwierdzić opiekun UB TEAM. Jescze chciałem dodać że duzo osób ma problem z moim wiekiem (15lat).Ja przynajmiej jestem szczery,ze napisałem że mam 15 lat,niektórzy piszą w podaniach że maja 17 lat a w rzeczywistośći 14.Ja mam 15 lat a moim zdaniem jestem bardziej ogarniety niż ci którzy maja po 16/17lat. Mam nadzieję że dacie mi szanse:) GT: http://www56.zippyshare.com/v/Z1PwPO23/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 5 Października 2015 #337331 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Z góry jestem negatywnie nastawiony do tak młodych ludzi za sterami adminowskimi, przeważnie po jakimś czasie zaczyna im odbijać i pokazują swój poziom dojrzałości emocjonalnej, dlatego też jestem niestety na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 6 Października 2015 #337469 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Z góry jestem negatywnie nastawiony do tak młodych ludzi za sterami adminowskimi, przeważnie po jakimś czasie zaczyna im odbijać i pokazują swój poziom dojrzałości emocjonalnej, dlatego też jestem niestety na nie. Ty mówisz o odwalaniu?! przypominam kicka za afka 10 sekundowego wiek a dojrzałość to dwie różne sprawy Co do podania jestem za, lecz okresem próbnym. Nie zdążyłem Cię bliżej poznać ale widać że się starasz pozderki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 6 Października 2015 #337494 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 W tym przypadku jestem za okresem próbnym, iż nie jestem pewny czy poradzisz sobie w tym wieku z rolą admina. aktywność na serwerze - jest aktywność na forum - jest kultura osobista - jest pomocny/zgłasza na u@ nakręca atmosferę na serwerze - wiek +/- steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 6 Października 2015 #337502 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ja jestem za okresem próbnym +ogarnia +zgłasza na u@ + wiekszosc osob go lubi +a wiek to tylko 1 rok to nie za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 6 Października 2015 #337555 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Na nie - wiek - Dziecinny - ns Jedyny + to to, że zgłaszasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 6 Października 2015 Autor #337564 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sora że sie wtrącam. Skąd ty możesz wiedzięć że jestem dziecinny? Jak ja bardzo mało z tobą gram ty grasz w innych godzinach niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ne!taN Napisano 6 Października 2015 #337566 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sora że sie wtrącam. Skąd ty możesz wiedzięć że jestem dziecinny? Jak ja bardzo mało z tobą gram ty grasz w innych godzinach niż ja Gramy głównie razem. Ja wiem swoje, wiem co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 6 Października 2015 Autor #337570 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ty poprostu myslisz że mam 15 lat i ty od razu wiesz że jestem dziecinny. To powiem ci tyle że jesteś w błedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 6 Października 2015 #337682 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 jestem na nie ale bym dał tak jeżeli byś się nie wypowiadał we własnym podaniu *wypowiadasz się we własnym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 6 Października 2015 #337695 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jesteś młody i zbyt porywczy, szanse można Ci dać, i kolejny który wali posta pod postem. NAUCZCIE SIĘ CZEGOŚ TAKIEGO, ZE MILCZENIE JEST ZŁOTEM. Okres próbny jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anuubis Napisano 6 Października 2015 #337715 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ja również na Tak Ogarnięty Amx ogarnie I Ze jest porywczy to tak jak Jasille Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groch Napisano 6 Października 2015 #337730 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na nie *wchodzisz i wychodzisz na swer cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIKI.PL Napisano 6 Października 2015 #337744 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem na nie *mikro *wiek *game tracker *wypowiadasz się we własnym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Października 2015 #337753 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Z racji tego ze bardzo sie starasz dostajesz szanse probna mam nadzieje ze jej nie zmarnujesz...jak bedziesz tak pracowal jak do tej pory bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Października 2015 #337755 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi