mati12 Napisano 5 Października 2015 #337285 Napisano 5 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):04.10.2015.r 05.10.2015.r Nick admina/gracza, który zawinił:kasperek Dowody:mogą potwierdzic niektóre osoby Świadkowie:nie pamiętam Uzasadnienie:wczoraj zbił okno w celi na górze ja supervipem tam nie mogłem doskoczyc a on złił te okno i zaczoł się slapować i uciekł do gr'a , a dziś nie dał mi wejść do ct a mam mikro i ogarniam przezucał mnie bo powiedziałem że ide na skarge co wczoraj zrobił a on zaminij się już i o to jestem na forum proszę o zabranie kasperkowi admina na jb!!
Kasperek Napisano 5 Października 2015 #337300 Napisano 5 Października 2015 Po pierwsze slapowalem sb niechcacy be nie mogelm sie ruszacz.po drugie nie polecialem do gr.Po 3 odrazu wpisalem kila jak wypadelem po za txt.Po 4 bylo juz 2 CT Dziekuje
Dembo Napisano 5 Października 2015 #337309 Napisano 5 Października 2015 Każdy ma prawo do popełnienia błędów w swoim życiu jak i na serwerze.. Ale co do Ciebie kumplu składający skargę, Ciebie już nie wyzwoli od kaleczenia naszego ojczystego języka.. Zamiast grać na serwerze i składać skargi na osoby które pełnią funkcję żebym wam się lepiej grało to zacznij chodzić do szkoły, na język Polski, Pozdrawiam.
kit Napisano 5 Października 2015 #337325 Napisano 5 Października 2015 Witam, nie bądzmy tacy złosliwi, kazdy z nas ma lepszy i gorszy dzień. Najlepiej dac mu bana - takie wasze podejście jest?, ludzie troche człowieczeństwa i czułosci do bliznich, graczy, userów. Nie mogę co za dzieci dzis się rodza i kto ich rodzi!!!!!!, pozdrawiam.
kit Napisano 5 Października 2015 #337350 Napisano 5 Października 2015 ty Wandi czytać umiesz, coś złego tu napisałem na kogoś???????????, kogoś obraziłem - daj nic jego?, pisałem ogólnie, widzę że jestes słaby i mizerny w tym co robisz!.pozdrawiam słabeuszu, mizernoto. ps . regulamin czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, bo widzę że znasz go na 3!
Wyimagino Napisano 5 Października 2015 #337353 Napisano 5 Października 2015 ty Wandi czytać umiesz, coś złego tu napisałem na kogoś???????????, kogoś obraziłem - daj nic jego?, pisałem ogólnie, widzę że jestes słaby i mizerny w tym co robisz!.pozdrawiam słabeuszu, mizernoto. ps . regulamin czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, bo widzę że znasz go na 3! Proszę o 1pkt. dla kolegi bo widzę, że to on nie zna regulaminu... Jest to wasz ostatni post do czasu wypowiedzi opiekuna serwera/s@/ops/h@. Kolejne posty karane będą warnami.
Paxonman Napisano 5 Października 2015 #337396 Napisano 5 Października 2015 Dużo szumu, mało konkretów. @mati12, przedstaw dowody, nie ma tutaj miejsca na słowne przepychanki. Masz dowody zobaczymy jak było, nie masz to close.
TeezMeister Napisano 5 Października 2015 #337400 Napisano 5 Października 2015 Brak dowodu = brak skargi. Osoba/gracz to nie dowód zawsze mogłeś kogoś przekupić, bo nie podoba Ci się np ten admin . Na wstawienie dowodu masz 24h.
August Napisano 7 Października 2015 #338068 Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
5 Paź
8
7 Paź
1
Najaktywniejsi w tym temacie