mati12 Napisano 5 Października 2015 #337285 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):04.10.2015.r 05.10.2015.r Nick admina/gracza, który zawinił:kasperek Dowody:mogą potwierdzic niektóre osoby Świadkowie:nie pamiętam Uzasadnienie:wczoraj zbił okno w celi na górze ja supervipem tam nie mogłem doskoczyc a on złił te okno i zaczoł się slapować i uciekł do gr'a , a dziś nie dał mi wejść do ct a mam mikro i ogarniam przezucał mnie bo powiedziałem że ide na skarge co wczoraj zrobił a on zaminij się już i o to jestem na forum proszę o zabranie kasperkowi admina na jb!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasperek Napisano 5 Października 2015 #337300 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Po pierwsze slapowalem sb niechcacy be nie mogelm sie ruszacz.po drugie nie polecialem do gr.Po 3 odrazu wpisalem kila jak wypadelem po za txt.Po 4 bylo juz 2 CT Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 5 Października 2015 #337309 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Każdy ma prawo do popełnienia błędów w swoim życiu jak i na serwerze.. Ale co do Ciebie kumplu składający skargę, Ciebie już nie wyzwoli od kaleczenia naszego ojczystego języka.. Zamiast grać na serwerze i składać skargi na osoby które pełnią funkcję żebym wam się lepiej grało to zacznij chodzić do szkoły, na język Polski, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit Napisano 5 Października 2015 #337325 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam, nie bądzmy tacy złosliwi, kazdy z nas ma lepszy i gorszy dzień. Najlepiej dac mu bana - takie wasze podejście jest?, ludzie troche człowieczeństwa i czułosci do bliznich, graczy, userów. Nie mogę co za dzieci dzis się rodza i kto ich rodzi!!!!!!, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit Napisano 5 Października 2015 #337350 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ty Wandi czytać umiesz, coś złego tu napisałem na kogoś???????????, kogoś obraziłem - daj nic jego?, pisałem ogólnie, widzę że jestes słaby i mizerny w tym co robisz!.pozdrawiam słabeuszu, mizernoto. ps . regulamin czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, bo widzę że znasz go na 3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 5 Października 2015 #337353 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ty Wandi czytać umiesz, coś złego tu napisałem na kogoś???????????, kogoś obraziłem - daj nic jego?, pisałem ogólnie, widzę że jestes słaby i mizerny w tym co robisz!.pozdrawiam słabeuszu, mizernoto. ps . regulamin czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, bo widzę że znasz go na 3! Proszę o 1pkt. dla kolegi bo widzę, że to on nie zna regulaminu... Jest to wasz ostatni post do czasu wypowiedzi opiekuna serwera/s@/ops/h@. Kolejne posty karane będą warnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 5 Października 2015 #337396 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Dużo szumu, mało konkretów. @mati12, przedstaw dowody, nie ma tutaj miejsca na słowne przepychanki. Masz dowody zobaczymy jak było, nie masz to close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 5 Października 2015 #337400 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Brak dowodu = brak skargi. Osoba/gracz to nie dowód zawsze mogłeś kogoś przekupić, bo nie podoba Ci się np ten admin . Na wstawienie dowodu masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Października 2015 #338068 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi