Taliheadz Napisano 4 Stycznia 2023 #682079 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Wzór podania: Nick na serwerze: Taliheadz Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: W csie duże , jako admin żadne Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak jest SID: STEAM_0:1:520271207 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199000808143/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Taliheadz/91.224.117.52:27140/ Kontakt: steam, dc Kiepko#7780 Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak jest Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nie poddaje się prowokacji, siedzę na tym serwerze tyle ile mogę ponieważ nostalgia ze mną wyrgywa. Wyczyszczę luki na serwerze w których zatrucie rozsiewane jest przez rebeliantów w momencie gdy admina nie ma. Dodatkowych rąk do brudnej roboty nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 10 Stycznia 2023 #683521 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 dobra jako ze nikt sie nie wypowiedzial to ja to zrobie gt masz slabe ale to moze akurat taki tydzien amx do nauki steam widzialem cie kilka razy na servie i w sumie nwm czy czyms sie wyróżniłeś zrobimy tak odpusc sobie to podani i napisz nastepne za dwa tygodnie SHIRO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIRO Napisano 11 Stycznia 2023 #683675 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 takie samo zdanie jak do gory, praktycznie wgl cie nie widzialem na serwerze, a jak byles to jakis niewidoczny, nieaktywny po prostu byles kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 11 Stycznia 2023 #683741 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 A ja mam inne zdanie ja go widzę prawie zawsze jak jestem ale ale amx za mało ale także do nauki gt w tydzień jak możesz podbij lepiej. Ale zdanie mam jak wyżej dwie osoby %) Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Stycznia 2023 #684944 Administrator Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Przez cały tydzień nie było nic grane. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Stycznia 2023 #684945 Administrator Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi