Vaniish Posted January 5 Share Posted January 5 Nick w grze: Vaniish Imię: Jakub Wiek: 17 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Vaniish/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199136024563/ Doświadczenie adminowskie: Dobre byłem adminem Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 5/6 Dlaczego Ty?: Ponieważ: Jestem aktywnym graczem praktycznie gram o każdej porze, zachowuje kulturę nie wyzywam graczy oraz myślę że dobrze się sprawdzę na tym stanowisku, ale też nie będę miał zawsze czasu. Ale mogę codziennie poświęcić na serwer od 4-6h. Zrozumiem jeżeli odrzucicie moje podanie ponieważ jest już dużo adminów. Ale jak to się mówi im więcej tym lepiej Kontakt: Forum, Papuga#4153, Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyzu Posted January 5 Share Posted January 5 2 godziny temu, Vaniish napisał: zachowuje kulturę nie wyzywam graczy XD Jestem Na tak +wiek +ogarnia +chęci -jest dużo adminów Vaniish 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPV Posted January 6 Share Posted January 6 Jestem Na Tak + Był adminem + Wiek + Jest znany na serwerze +GT +/- kultura trochę cię czasami ponosi mimo że każdy wie że dla żartów Vaniish 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dej monety Posted January 13 Share Posted January 13 Na nie - nie masz podjazdu do mnie - nie jesteś lepszym adminem ja będę lepszy + Kocha elo Vaniish and Ak-47 M4A1 ZOMBIE 1 1 RYBSON Super Admin Co to za argumentacja? Równie dobrze mogłeś nic nie napisac. Upomnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ek ZOMBIE Posted January 19 Share Posted January 19 Jeszcze nie ten czas, ostatnio nie sprawdziłeś sie jako admin Vaniish 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ek ZOMBIE Posted January 19 Share Posted January 19 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...