Siwy` Napisano 4 Października 2015 #319740 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Nick: $iwy DeGeneraT. Wiek: 22 lata Doświadczenie (w byciu adminem): Mam dobre doświadczenie w byciu adminem. Adminowałem już tutaj i nie tylko na tej serverowni. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Staż w CS-sie: Okolo 5 lat. Steam / NonSteam: Oczywiście STEAM Dlaczego Ty: Dlaczego Ja? Hmm Nie mam pojęcia Poprostu myślę że się przydam jako admin bo się dobrze sprawowałem będąc wczesniej adminem. A co najwazniejsze to jestem dla ludzi a nie dla gry. Pozdrawiam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Po parę godzinek dziennie 4-6 rożnie to bywa. Kontakt: STEAM / FORUM. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%24iwy%20DeGeneraT./80.72.40.110:27008/ Pozdrawiam. $iwy#DeGeneraT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 4 Października 2015 #336976 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ogólnie jestem na tak. po 1 spełniasz warunki a po 2 potrzebujemy adminow na serwie:D Aczkolwiek każdy pisze że admin jest dla ludzi a nie dla gry a każdy dostaje admina i nie wiadomo jak kozaczy. zauwazyłem że już admini nawet przeklinaja na y@@. i jest tylko 2 lub 3 adminow którzy dobrze pełnią funkję a nie cwaniakują. Ale to osobna sprawa do sprawdzenia dla opiekunów coda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 4 Października 2015 #337047 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 jestem na NIE caly czas mnie wyzywasz i innych graczy co graja klasa ninja zamiast ciszyc sie gra wolisz powiedziec kilka slow za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 4 Października 2015 #337054 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Poprostu myślę że się przydam jako admin bo się dobrze sprawowałem będąc wczesniej adminem. :facepalm: :smiech2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 7 Października 2015 #337967 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Jestem na tak podczas wcześniejszej kadencji kolega się sprawdzał więc czemu miałby nie dostać teraz drugiego etatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Października 2015 #338121 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Zapraszam adminów jak i graczy o wypowiedzenie się w tym temacie i przedstawienie swoich opinii .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 8 Października 2015 #338146 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 jestem na NIE - kultura - podejście do graczy - łamanie regulaminu bardzo często stawiasz konspiem pułapki tam gdzie nie wolno. Admin na być przykładem i pilnować porządku. Miny i pułapki maja ten sam regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Października 2015 #338244 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi