MaNiuS Napisano 4 Października 2015 #336929 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Nick: MaNiu Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): wcześniejsze lata miałem swój serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: spędzam dużo czasu na serwerze, jestem osobą komunikatywną więc łatwo się dogadać ze mną. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od chęci, ale tak ogólnie to 2-5h Kontakt: steam /fb /telefon Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/MaNiu%5BS%5D/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 4 Października 2015 #336980 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jestem na NIE. -daj się poznać -w moim przypadku ani razu Cie nie widziałem na serwerze -mała aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semper fidelis Napisano 5 Października 2015 #337093 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Zgadzam sie z poprzednikiem. Na NIE. Raptem 2 tyg na serwie, ledwie 20h nie spelniasz podstawowych wymagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 5 Października 2015 #337146 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Grasz od niedawna, daj się poznać, zgłaszaj haxów, udzielaj się na serwerze. Podanie można złożyć ponownie po 2 tygodniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaNiuS Napisano 5 Października 2015 Autor #337206 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 raczej to jest tak że mnie 2 tygodnie nie było a powinniscię mnie pamiętać z nicku Laura Hutte MaNiuS , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yo00n Napisano 7 Października 2015 #338022 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Na nie. Nie kojarze cie z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 7 Października 2015 #338028 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Neutral. Po dzisiejszej grze dałbym ci szansę ,lecz zacząłeś grać dopiero od 18 dni. Najpierw nabij 30 godzin,bo tego warunku nie spełniasz i również daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 7 Października 2015 #338081 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Pamiętam Cie ze starego konta lecz niestety ale z żadnym z adminow sie nie znasz nabierz troche kontaktów,pograj z 2 tygodnie i zapraszam ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 7 Października 2015 #338082 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi