gal_anonim Napisano 4 Października 2015 #336892 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): około 18:00, 2015-10-04 Nick admina/gracza, który zawinił: koksiarz Dowody: proszę sprawdzić logi tego admina Świadkowie: byli inni gracze ale wątpię, że będą się udzielać Uzasadnienie: Admin zastosował na mnie prawdopodobnie skrypt, który wywołał wyłączenie CS'a, otwarcie DVD-ROM'u oraz uszkodzenie plików gry. Podejrzewam, że na prośbę gracza Skate1910 (koksiarz dawał mu 30 ap, stąd moje podejrzenia - tu druga sprawa, koksiarz był na spectatorze więc skąd miał ap?), który mnie obrażał ponieważ był zazdrosny, że jestem od niego lepszy, a w momencie tego incydentu z adminem byłem chyba jedynym CT z dużą ilością AP. Bardzo proszę o ukaranie tego admina utratą rangi, moim zdaniem takie zachowanie jest niedopuszczalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksiarz Napisano 4 Października 2015 #336920 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Więc po pierwsze,ja nawet nie mam możliwości użycia destroya,gdyż nie mam do tego uprawnień,a po 2 proponuje dokładnie sprawdzać konsolę,graczowi dałem 5 ap czyli tyle ile ma każdy gracz gdy zaczyna grać na mapce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 4 Października 2015 #336940 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Anonim piles cos ? co ty za brednie wygadujesz ile ty masz lat !. 1. Admin nie moze uszkodzic plikow gry oraz otworzyc dvd-ram jezeli chodzi o otwieranie dvd-ram nawet nie mamy takiego pluginu. 2. Koksiarz uzbieral 30 ap grajac potem przeszedl na speca ogarnac cele u graczy. 3. Koksiarz napewno nikogo nie obrazil jest on kulturalnym,ogarnietym adminem. Podsumowajac: Ty powinnes zostac ukarany za gadanie bzdur tyle ode mnie. Dziekuje i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 4 Października 2015 #336947 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam Serdecznie.Skarga jest bezpodstawna.Ściemniasz i piszesz to co brat napisał głupoty...Druga sprawa masz kilka kont na forum a to jest zabronione dlatego też dostajesz bana.Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 4 Października 2015 #336948 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 4 Października 2015 #336965 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Akurat teraz mi sie przypominalo. Ja Ci usunelem cs poniewaz omijales bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379828 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi