N(e)O Napisano 4 Października 2015 #336874 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina):17:15 04.10.15 Nick admina/gracza, który zawinił:Blade Dowody:mam swiadkow Świadkowie: ProBlem?! np Uzasadnienie: Gracze wyzywaja przeklinaja robia co chcca a z jego strony zero reakcji gry pisze sie i zwraca uwage , mam nadzieje ze zostana wyciagniete konsekwencje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Października 2015 #336877 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Skoro nie zrobiłeś dowodu w postaci demka, lub ss zapraszam jakiś świadków do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emre30 Napisano 4 Października 2015 #336878 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jeżeli ktoś kogoś obraża lub wyzywa nie jestem w stanie wszystkiego wyłapać jestem sam a graczy jest sporo ponad 20, wiec nie mów ze nic nie robie. a jak ci sie nie podoba mija gra to nie musisz grac a nie oskarżaj mnie co chwile o jakies tam chore info. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N(e)O Napisano 4 Października 2015 Autor #336900 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 chwileczka mowilem ci ze jestes asdminem w grze przez mikro i ze nei reagujesz na wyzwiska powiedziales masz pecha lec na skarge do kogos a teraz probujesz wywijac kota ogonem ? spoko dam swiadkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2015 #336909 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Mogę poświadczyć, że Blade nie reaguje i nie spelnia obowiazków admina na serwerze a gdy sie zwróci mu uwage to się wulgarnie odnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Października 2015 #336917 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Słowo przeciw słowu... @emre30 też poprosi kolegów i będzie miał świadków, że jest inaczej. I gdzie tu logika pisania takiej skargi Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 4 Października 2015 #337005 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Emre mnie nie prosił jednak też się wypowiem. To czy admin zwróci uwagę na wulgaryzmy to tak naprawdę jego osobista sprawa. Regulamin mówi że można przeklinać, jednak nie można tego robić w nadmiernych ilościach. Sprawa ma się inaczej do wyzywania, jeśli się wyzywają(na serio, nie jakieś duperele) no to trzeba zareagować, napisać na y@@ o kulturze, jak nie podziała to pockickować z powodami odpowiednimi albo pobanować by ochłonęli. W moim odczuciu admin emre dobrze wykonuje swoją robotę, nie ma z Nim problemów, jak są czity to na zmianę sprawdzamy. N(e)o jako były admin powinieneś wiedzieć że skarga bez dowodów ląduje w koszu, bo takie słowo na słowo to raczej nic nie da. Masz steam, pod f10 robisz pięknego ssa którego wrzucasz jak coś jest nie tak, tak samo możesz zrobić nagrywając demko:) Temat bez sensu, raczej do zamknięcia. Edited by astroe Brak zainteresowania tematem ze strony składającego skargę. Proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 7 Października 2015 #338005 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 69h bez odpowiedzi. Raczej neo się rozmyślił ponieważ ciężko o dowody. Proszę o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Października 2015 #338069 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi