Skocz do zawartości

skarga admina Blade

N(e)O

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):17:15      04.10.15

Nick admina/gracza, który zawinił:Blade

Dowody:mam swiadkow

Świadkowie: ProBlem?!  np

Uzasadnienie: Gracze wyzywaja przeklinaja robia co chcca  a z jego strony zero reakcji gry pisze  sie i zwraca uwage , mam nadzieje ze zostana wyciagniete konsekwencje !!

Jeżeli ktoś kogoś obraża lub wyzywa nie jestem w stanie wszystkiego wyłapać jestem sam a graczy jest sporo ponad 20, wiec nie mów ze nic nie robie. a jak ci sie nie podoba mija gra to nie musisz grac a nie oskarżaj mnie co chwile o jakies tam chore info.  Pozdro

Emre mnie nie prosił jednak też się wypowiem.

To czy admin zwróci uwagę na wulgaryzmy to tak naprawdę jego osobista sprawa. Regulamin mówi że można przeklinać, jednak nie można tego robić w nadmiernych ilościach.

Sprawa ma się inaczej do wyzywania, jeśli się wyzywają(na serio, nie jakieś duperele) no to trzeba zareagować, napisać na y@@ o kulturze, jak nie podziała to pockickować z powodami odpowiednimi albo pobanować by ochłonęli.

W moim odczuciu admin emre dobrze wykonuje swoją robotę, nie ma z Nim problemów, jak są czity to na zmianę sprawdzamy.

N(e)o jako były admin powinieneś wiedzieć że skarga bez dowodów ląduje w koszu, bo takie słowo na słowo to raczej nic nie da. Masz steam, pod f10 robisz pięknego ssa którego wrzucasz jak coś jest nie tak, tak samo możesz zrobić nagrywając demko:)

Temat bez sensu, raczej do zamknięcia.

Edited by astroe

Brak zainteresowania tematem ze strony składającego skargę. Proszę o zamknięcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...