Cramalar Napisano 4 Października 2015 #336872 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Wzór skargi (data i godzina): 16:50, 4 października 2015 r, Nick admina/gracza, który zawinił: Pazdan Dowody: http://www11.zippyshare.com/v/Dh5llzti/file.html Świadkowie: Stachuj Uzasadnienie: Wykorzystywanie TXT całą mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 4 Października 2015 #336891 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 To jest jakieś oszustwo ja nawet nie wiem o co chodzi i przez ciebie nie będę mógł mieć (admina) dzięki za wszelkie łaska dziękuje właśnie tobie i ty grasz na cod mod 500 to skąd wiesz ze to ja???????????!!!!!!!!!! i ja mam na imie Pazdan a nie pizdan nie jestem adminem po pierwsze!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cramalar Napisano 4 Października 2015 Autor #336894 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witałeś się z jakimś gościem (widać na demku) potem wszedłem na następną mapę i już byłeś 100 % Ty, i nawet nie spotkałeś sobowtóra. Tak jak mówiłem poprzednio admini powinni być bez skaz, a tu każdy ma coś na sumieniu, nie wierzycie to bd nagrywał, bo nie chcecie się przyznać do debilnych błędów to ucierpicie srogo. Nie gram na 500k tylko na 45k, dm i chyba jeszcze na jakimś. Demko nagrywane na 45k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cramalar Napisano 9 Października 2015 Autor #338378 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Dura lex sed lex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Października 2015 #338383 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Czekamy na wypowiedź opiekuna serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Października 2015 #338657 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 oczywiscie za to zachowanie Admin traci range... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Października 2015 #338658 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi