DeTeX[Szymon] Napisano 8 Stycznia 2023 #682975 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Siema witam kiedyś na jakims 45k widziałem kozacką klasę i chciałbym wiedzieć co o niej myślicie Klasa : Policjant/Swat (Premium) Bronie: Tarcza/Usp/Nóż/Smoke/Flash Umiejętności : 1/4-6 z usp + dodatkowy skok Staty: Int : 0 Życie: 20 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 20 Jak dla mnie klasa kozaczek bo sprawia dużo fanu więc mam nadzieję że będzie pozytywnie odebrana Zapraszam do wypowiedzi :* PS jest to reaktywacja mojego starego tematu ze względu na odnowienie serwera więc może by się przydały też i nowości A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 8 Stycznia 2023 #682978 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 (edytowane) No to powiem tak, ta klasa nie przemawia do mnie, w dobrych rękach byłaby zbyt silna. Przydały by się jakieś nowe klasy na serwerze. Ja swoje propozycje przesłałem @pemeqi mam nadzieje że przekazał je dalej do wyższej administracji i oni coś z tego wybiorą. Mam propozycję od graczy: Nazwa-replikant Umiejętności- 3 repliki które odbijają obrażenia, 1 replika jest w stanie odbić 100 obrażeń + inta oraz granat dmg +inta Staty:0 inty, 10hp, 15 wytrzymki, 10 kondycji Broń- galil albo ssg @strafelegitgrasz na tym codzie że się wypowiadasz? Edytowane 8 Stycznia 2023 przez A3ro strafelegit dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 8 Stycznia 2023 #682983 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Ta tarcza brzmi jak bardzo zły pomysł. Fajnie że chciałeś dać nową klase ale zdaje mi sie że ta nie przejdzie. Plus na co kolejna premka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 8 Stycznia 2023 #682987 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Piszesz że znalazłeś ją na jakimś 45k więc tam jest dobra a nie na cod 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Stycznia 2023 #683034 Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Niestety ale taka klasa nigdy u nas nie zagości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Stycznia 2023 #683035 Administrator Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi